Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання п’ятдесят восьмої сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

Дата: 30.11.2023 15:30
Кількість переглядів: 335

30 листопада 2023 року під головуванням секретаря міської ради Олександра Феденка відбулося пленарне засідання п’ятдесят восьмої сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

Радою внесено зміни  до Комплексної програми Глобинської міської ради «Житло» на 2021-2025 роки, Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Глобинської міської ради на 2023-2025 роки, Програми реформування і розвитку  житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки, Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік, Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Ухвалені рішення щодо  продовження терміну дії та внесення змін до до Програми інформатизації Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2024 роки, Програми розвитку архівної справи на території Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Комплексної  програми розвитку освіти Глобинської міської територіальної  громади  на 2021-2025  роки.

Депутати розглянули та внесли зміни і доповнення до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік.

У ході пленарного засідання ухвалено рішення про упорядкування структури відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради, внесено зміни до структури, загальної чисельності та штатного розпису КНП «ЦПМСД» Глобинської міської ради.

Радою розглянуті й інші важливі питання щодо функціонування соціальної, комунальної сфери та питання земельних відносин.

Напередодні пленарного засідання міської ради депутати працювали у постійних комісіях, де попередньо розглянули питання порядку денного, підготували висновки й рекомендації.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень