Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 04.12.2023 08:32
Кількість переглядів: 128

Фото без описуПредмет закупівлі:  Код ДК 021:2015:43260000-3: Механічні лопати, екскаватори та ковшові навантажувачі, гірнича техніка 

                              Обґрунтування доцільності закупівлі.

Відповідно до листа КП «Глобинське» від 23.11.2023 р. №733  , яке надає послуги з централізованого водопостачання і водовідведення та визначене виконавцем робіт з утримання об’єктів благоустрою на території громади, з метою належного надання послуг у новостворених віддалених підрозділах підприємства у зв’язку з приєднанням нових громад, виникла необхідність у придбанні  екскаватора. Наявний парк техніки і обладнання не задовольняє потреб у даній техніці після збільшення обсягів обслуговування, викликаних приєднанням до громади нових населених пунктів. Завдяки використанню навісного  обладнання даний екскаватор може виконувати функції щодо утримання об’єктів водопостачання і водовідведення  та об’єктів благоустрою.

        Таким чином придбання вищезазначеного екскаватора  є ефективним використанням бюджетних коштів.  

                                            Обґрунтування обсягів закупівлі.

          Обсяги визначено відповідно до потреби КП «Глобинське» для забезпечення належного утримання вищевказаних об’єктів новоствореного віддаленого підрозділу, що перебувають на балансі підприємства.

                            Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

         Технічні характеристики предмета закупівлі визначені КП «Глобинське» виходячи з потреби у забезпеченні виконання робіт з утримання об’єктів водопостачання, водовідведення та благоустрою та характеристик наявної техніки.

                           Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін, визначеного на базі комерційних пропозицій від продавців товару:

 

1. Комерційна пропозиція від ТОВ «АЛЕАНДА і К» на екскаватор-навантажувач Mahindra VX90 становить 2400000 грн.

2. Комерційна пропозиція від ТОВ «АЛЕАНДА і К» ZWZG ZW388 становить 2400000 грн

3. Комерційна пропозиція від ТОВ «КИЇВСПЕЦТЕХ» на екскаватор-навантажувач MANITOU MBL-X920 становить 3200000 грн.

4. Комерційна пропозиція від ТОВ «КИЇВСПЕЦТЕХ» на екскаватор-навантажувач ELEX 81A становить 3200000 грн.

5. Комерційна пропозиція ТОВ «Машинобудівна компанія «БУДАГРОМАШ» на екскаватор-навантажувач БАМ-2014 становить 1980000 грн.

Очікувану ціну предмету закупівлі визначено відповідно до пропозиції ТОВ «Машинобудівна компанія «БУДАГРОМАШ» в обсязі 1980000 грн. в зв’язку з тим що дана ціна сама дешева від розглянутих пропозицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень