Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено нараду щодо протидії злочинам та шахрайству.

Дата: 18.01.2024 14:37
Кількість переглядів: 307

16.01.2024 року в приміщенні Глобинської міської ради старшим дільничним офіцером поліції сектору превенції ВП №1 КРУП капітаном поліції Олексієм Демішевим проведено нараду щодо протидії злочинам, учиненим щодо осіб похилого віку. Детальніше поліцейський зупинився на роботі з населенням щодо протидії шахрайству. Він нагадав присутнім про найбільш популярні схеми обману та те, як слід діяти в тих чи інших ситуаціях. Присутні заслухали інформацію старшого дільничного офіцера поліції про стан профілактичної та попереджувальної роботи щодо запобігання злочинів, скоєних на побутовому рівні, у стані алкогольного сп’яніння проти одиноких, престарілих громадян та попередження тяжких злочинів проти осіб похилого віку за підсумками 2023 року.

Одночасно правоохоронець прозвітував перед громадою про свою роботу за 2023 рік. Правоохоронець розповів присутнім громадянам про оперативну обстановку на території обслуговування, вжиті превентивні заходи та роботу з населенням.

За словами старшого дільничного офіцера поліції Олексія Демішева, за рік він розглянув 289 заяв та повідомлень, які надійшли до поліції від громадян, які мешкають на території, яка знаходиться в його підпорядкуванні. Розкрив 19 злочинів, склав 166 адмінматеріалів.

Він також доповів присутнім про проведену профілактичну роботу з раніше судимими громадянами та з особами, які вчиняють домашнє насильство.

Наприкінці зустрічі правоохоронець вислухав проблемні питання громадян та обговорив з ними шляхи вирішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень