Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чотирьох військовослужбовців посмертно нагороджено державними відзнаками

Дата: 26.02.2024 10:44
Кількість переглядів: 295

Фото без описуСьогодні у міській раді рідним загиблих героїв Миколи Ляшка, Олександра Сиротенка, Анатолія Коростіленка та Юрія Баранця передали нагрудні знаки та посвідчення, підписані Президентом України.

Церемонія вручення нагород відбулася за участі заступника міського голови Олександра Кочерги, начальника Другого відділу Кременчуцького ТЦК та СП підполковника Ігоря Коваленка, родин захисників, працівників міськради.

Микола Ляшко загинув у віці 30 років 14 квітня 2022 року під час наступально-штурмових дій поблизу Білогорівки на Луганщині.

Олександра Сиротенка ворожа куля наздогнала теж у Білогорівці, це трапилося 17 грудня 2022 року. Воїн не дожив до свого 37-річчя кілька тижнів.

Анатолій Коростіленко загинув на Донеччині 3 червня 2023 року. Йому було  43 роки.

Цих військовослужбовців посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Медаллю «За військову службу Україні» нагороджено (посмертно) Юрія Баранця. Йому судилося загинути не на фронті, а під час ракетного обстрілу навчального центру «Десна» на Чернігівщині. Трапилося це 17 травня 2022 року. Захисник не дожив півтора місяці до свого 55-річчя.

Жодні слова не можуть полегшити горе родин, бо такі болючі втрати – це непереборний глибокий сум, який залишається в серці назавжди не лише у рідних та близьких, а й у всієї громади. Але допоки в нашій пам’яті залишаються світлі спомини про наших полеглих героїв – доти вони поруч з нами. Вічна слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень