A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

"Крила" - школа успіху

Дата: 21.03.2024 11:01
Кількість переглядів: 109

Фото без описуНезабаром стартує 7-й та, на жаль, завершальний проєкт «Крила», що діяв на теренах громади 3 роки. Його активними ученицями і – головне – успішними випускницями стала чимала кількість дівчат і жінок Глобинської громади. До речі, не тільки місцевих жительок, а й тих, хто знайшов у нас прихисток, втікаючи від війни. Переважна більшість «Крилатих» започаткували або ж удосконалили ведення власної справи, змогли працевлаштуватися, отримати грант на втілення своєї бізнес-ідеї. Та чи не найголовнішим надбанням випускниці шести сезонів «Крил» називають змогу доєднатися до творчої і прогресивної жіночої спільноти Глобинщини. Вивчаючи ази ведення бізнесу, учасниці проєкту отримали приємний бонус у вигляді нового кола друзів і однодумців.

Про все це йшлося на великій зустрічі колишніх і майбутніх учениць жіночого проєкту «Крила», що відбулася вчора у затишній атмосфері ресторану «Оскар». Кожна зі спікерок розповідала свою унікальну історію про те, як потрапила до школи втілення своїх ідей та як склалося її життя далі. Але у виступі кожної з них лунали слова вдячності, захоплення, оптимістичних намірів продовжувати удосконалюватися самим та долучати до кола самозайнятих жінок якомога більше колежанок.

Гостем та єдиним представником сильної статі  на жіночому зібранні став міський голова Станіслав Джусь, який висловив захоплення від почутих історій успіху випускниць «Крил» та подякував їм за небайдужість, вміння у будь-якій ситуації тримати удар, ставити собі ціль та досягати її, бути завжди напоготові до подолання нових вершин у житті та кар’єрі.

Проєкт «Крила» впроваджується організацією Pact Ukraine: building the world of equal opportunities та CO «Light of Hope»/БО «Світло надії» за підтримки Embassy of Canada to Ukraine. Бізнес-партнером проєкту є Astarta-Kyiv.

Особливі слова подяки – амбасадору проєкту на теренах Глобинської громади Альоні Словцовій. Саме завдяки їй у багатьох з тих, у кого опустилися руки, виросли за плечима крила.

Щасливого польоту, «Крилаті»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень