Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулися громадські слухання

Дата: 22.03.2024 15:54
Кількість переглядів: 204

Фото без описуСьогодні відбулися громадські слухання проєкту містобудівної документації «Детальний план території за межами населених пунктів у межах території Глобинської міської територіальної громади для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрової електричної станції ДТЕК Полтавська ВЕС з орієнтовною проектованою потужністю 650 МВт».

Детальний план території розроблено згідно з рішенням Глобинської міської ради з додержанням вимог та врахування низки законодавчих та нормативно-правових актів України, інформації щодо державних інтересів та висновків обласних та місцевих служб.

Проєкт містобудівної документації виконано авторським колективом ТВФ «АСТРА» ТОВ (м.Дніпро), до складу якого входять архітектори, інженери, геодезисти, інженери-землевпорядники, інженери-екологи, інженери з розроблення розділів цивільного захисту.

Територія проєктування розташована в центральній частині Глобинської міської територіальної громади, за межами населених пунктів. Споруди ВЕС та її технологічна інфраструктура розміщуватимуся відповідно до технології.  Загальна планувальна структура території ДПТ, що проєктується, становить складну геометричну композицію.

Зазначений проєкт має інноваційну складову, аналогів якої немає на території України та Європи. Термін реалізації амбітного проєкту розраховано на 5 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень