A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Готуємося до відзначення Всесвітнього дня охорони праці

Дата: 10.04.2024 14:53
Кількість переглядів: 129

Фото без описуЩорічно 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. Міжнародна організація праці присвячує цей день актуальній темі. У 2024 році це – «Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату».

 

Зміна погодних умов значно впливає на умови праці, збільшуючи професійні ризики для працівників. Тепловий стрес, забруднення повітря, УФ-випромінювання та інші екстремальні погодні явища стають частішими, підвищуючи ризик професійних захворювань та аварій.

 

Цей день звертає додаткову увагу на те, що забезпечення безпечної та здорової праці в умовах зміни клімату – це важливе завдання, яке потребує спільних зусиль.

 

Відповідно до зазначеної теми, яка визначена МОП в цьому році, Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області пропонує підприємствам, організаціям та установам області розробити і провести заходи з нагоди Дня охорони праці та долучитися до його відзначення за наступними напрямками:

  1. Інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі;
  2. Кращий спеціаліст з охорони праці;
  3. Ефективні програми психосоціальної підтримки на роботі та її реалізація;
  4. Мистецтво, що рятує життя.

Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівників. Тож бажаємо безпечної праці для кожного з вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень