Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

12 травня - День матері

Дата: 12.05.2024 09:30
Кількість переглядів: 90

Фото без описуДорогі наші матусі! Сьогодні – ваш день, ваше свято. Втім, для нас, ваших дітей, кожен день, прожитий з вами, неважливо – поруч чи на відстані – свято і найкращий подарунок долі. Бо без мами хто ми у цьому бурхливому світі?!

Матері дарують нам життя, не сплять ночами, коли ми маленькими хворіємо, а дорослими боремося з проблемами, віддають до краплини свою любов і молять Бога за наше щастя. Для мам ми назавжди залишаємося дітьми, навіть якщо маємо вже своїх нащадків…

У цей день від всієї душі та з особливою шаною вітаємо тих матерів, чиї сини загинули у кривавій війні за незалежність і територіальну цілісність нашої держави, чиї діти боронять нас у зоні бойових дій на військових завданнях. Ви виховали відважних, хоробрих, відданих, справжніх патріотів України. Велика дяка вам та низький уклін.

Рідні і найважливіші наші мами, вітаючи вас зі святом, бажаємо, щоб ваші надії виправдовувалися. Нехай чуйне материнське серце завжди буде спокійно битися в такт із радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей. Здоров’я вам на многії літа, щастя у ваші люблячі очі й миру в серці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень