Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Укладено меморандум про співпрацю міської ради з 117 ОМБр

Дата: 24.05.2024 09:28
Кількість переглядів: 314

Фото без опису117 окрема механізована бригада поглиблює співпрацю з органами місцевого самоврядування, навчальними закладами та неурядовими організаціями Кременчуцького району.

Завдяки співробітництву з громадською організацією «Крок навзаєм» (м.Глобине) стало можливим підписання меморандуму про співпрацю між 117 ОМБр та Глобинською міською радою. В укладеному меморандумі командир бригади та міський голова Станіслав Джусь засвідчили прагнення до співробітництва у галузі національно-патріотичного виховання.

Зокрема, передбачено можливість спільної участі щодо підготовки та проведення навчально-польових і навчально-тренувальних занять з предмету «Захист України».

Крім цього, меморандум передбачає можливість забезпечення Глобинською міською радо 117 ОМБр військовим майном, необхідним для виконання військовослужбовцями завдань у зоні бойових дій.

У меморандумі мова йде також про забезпечення психологічної реабілітації бійців бригади з метою збереження та відновлення їх фізичного та психічного здоров’я.

Сторони домовилися про підтримання постійних контактів та вживання всіх необхідних заходів для забезпечення ефективної співпраці з метою реалізації мети меморандуму, обмін досвідом і знаннями, спільну участь у конференціях, семінарах та інших заходах, висвітлення спільної діяльності у засобах масової інформації.

Така співпраця дає можливість простим громадянам надавати безпосередню допомогу Збройним силам України, а військовослужбовці бригади можуть ділитися досвідом та своїми знаннями з молодим поколінням, відчуваючи за собою надійний тил.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень