Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відсьогодні у Глобинській громаді буде припинено роботу об'єктів вуличного освітлення

Дата: 11.06.2024 11:17
Кількість переглядів: 148

Фото без описуСьогодні міський голова Станіслав Джусь провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, під час якого поінформував присутніх про те, що 7 червня Уряд ухвалив розпорядження «Деякі заходи щодо стабілізації роботи об’єднаної енергетичної системи України». Документом, зокрема, місцеву владу зобов'язано обмежити у населених пунктах роботу вуличного освітлення - таким чином енергетики матимуть змогу мінімізувати стабілізаційні відключення світла для побутових споживачів.

Саме тому члени виконкому розглянули питання «Про припинення роботи об’єктів вуличного освітлення у населених пунктах Глобинської міської територіальної громади» та в результаті ухвалили рішення, яким зобов’язали Комунальне підприємство «Глобинське» Глобинської міської ради припинити з 12.06.2024 року роботу всіх об’єктів вуличного освітлення, що перебувають на балансі підприємства, на невизначений термін.

Сподіваємося, що мешканці міста і старостинських округів з розумінням поставляться до цього не вельми популярного, але вкрай необхідного рішення. Наголосимо: впровадивши дану ініціативу, громада матиме не лише значний ефект економії коштів, а й підтримає зменшення навантаження на електричні мережі нашої держави, долучиться до команди тих, хто відповідально підходить до споживання електроенергії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень