Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ознайомлення з пілотним проєктом

Дата: 12.07.2024 08:22
Кількість переглядів: 205

Фото без опису11 липня начальник Кременчуцького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Оксана Тесля,  начальник Служби у справах дітей Глобинської міської ради Валентина Завезіон, начальник відділу соціального захисту  та охорони здоров’я Глобинської міської ради Людмила Норенко, директор Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» Світлана Грицай провели робочу зустріч з метою ознайомлення з пілотним проєктом щодо імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини (запроваджено реалізацію у низці областей, зокрема і у Полтавській.).

Під час спілкування було опрацьовано та обговорено Алгоритм взаємодії очолюваних учасницями наради структур.  Обговорено актуальні проблеми та шляхи їх вирішення, домовлено про наступні зустрічі.

Дотримання прав та законних інтересів дитини, яка стала учасником кримінального провадження, є одним із пріоритетів в діяльності органів прокуратури, правоохоронних та державних органів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень