Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Українська державність: спільна історія, спільне майбутнє

Дата: 15.07.2024 13:12
Кількість переглядів: 75

Фото без описуДень Української Державності, який ми відзначаємо 15 липня, є значущим святом для всіх українців. Він символізує тисячолітню історію державотворення України, корені якої сягають до середньовічної держави Київської Русі, наші колективні досягнення і зобов’язання перед майбутніми поколіннями.

Українська державність - це спільна історія, в якій ми виростали разом, боролися за нашу незалежність та досягли численних великих успіхів. Це спільне майбутнє, в якому ми прагнемо жити у єдності та міцній державі, що захищає наші права й інтереси.

Сьогодні з нагоди державного свята у середмісті Глобиного відбулося урочисте покладання квітів до памʼятника Великому Кобзарю за участі міського голови Станіслава Джуся та працівників виконавчих органів міської ради.

Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять захисників України за всі часи її тисячолітнього існування, особливо тих, хто віддав своє життя за незалежність держави у новітній російсько-українській війні.

Україна була, є і буде! Через роки і століття під мирним синім небом виблискуватиме золотом добірне колосся, наш народ крокуватиме в майбутнє впевненим кроком, відбудуються міста і села, очиститься зранена земля від снарядів, діти наших дітей зростатимуть вільними і гордими.

… І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень