Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про проведення засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради

Дата: 26.07.2024 08:57
Кількість переглядів: 137

Фото без описуВідповідно до статей 42, 52, 53 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 4.2 розділу 4 регламенту виконавчого комітету Глобинської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 22.03.2019 року №54, провести засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради 30 липня  2024  року о 10.00  год. в залі засідань Глобинської міської ради, за адресою м. Глобине вул. Центральна 285

                              На розгляд засідання винести  питання:

  1. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2024 рік
  2. Про створення комісії з питань евакуації виконавчого комітету Глобинської міської ради  та затвердження Положення про місцеву комісію з питань евакуації
  3. Звіт по роботі зі зверненнями громадян, які надійшли до виконавчого комітету Глобинської міської ради за перше півріччя 2024 року.
  4. Звіт про забезпечення соціальними гарантіями ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України в Глобинській міській територіальній громаді.
  5. Про закріплення територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти Глобинської міської ради
  6. Про закріплення територій обслуговування за закладами дошкільної освіти Глобинської міської ради
  7. Про оформлення права комунальної власності на громадську будівлю, що перебуває на балансі виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  8. Про оформлення права комунальної власності на громадські будівлі, що перебувають на балансі відділу освіти Глобинської міської ради.
  9. Про зміни в квартирному обліку громадян Глобинської міської ради.
  10. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на об’єкт нерухомого майна, що знаходиться за адресою: с. Зарічне, вул. Незалежності, буд. 26-А.
  11. Про визначення для неповнолітніх осіб, яким призначене покарання у виді громадських робіт, переліку видів безоплатних суспільно корисних робіт та об’єктів, на яких виконуватимуться ці роботи.
  12. Про облаштування території бувшої автобусної станції в м. Глобине по пров. Технічний автопавільйоном для очікування автобусів.
  13. Про відмову у погодженні фізичній особи-підприємцю Харченку В.М. місця розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в м. Глобине по вул. Центральна (згідно наданої схеми поблизу автобусної зупинки «Центр»).
  14. Про зміну поштової адреси житлового будинку по туп. Степовому, 5 в м. Глобине,  Кременчуцького району, Полтавської області.
  15. Про зміну поштової адреси житлового будинку по вул. Глобинська, б/н в с.Обізнівка,  Кременчуцького району, Полтавської області.
  16. Про зміну поштової адреси квартири 4 в житловому будинку по вул. Володимирівська, 205-А в м. Глобине, Полтавської області.
  17. Про затвердження графіка на серпень 2024 р. залучення  другим відділом Кременчуцького РТЦК та СП транспортних засобів підприємств, установ, організацій, що розташовані на території Глобинської міської територіальної громади, для проведення заходів мобілізації та мобілізаційної підготовки.
  18. Про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.
  19. Про затвердження подання щодо можливості призначення опікуном Сокіл Р.Л. над донькою Сокіл Е.Р.
  20. Про надання дозволу Масльосі Я.А. на зняття з реєстрації та реєстрацію місця проживання дитини.
  21. Про надання дозволу Гольонко С.А. на реєстрацію місця проживання дітей без згоди батька.
  22. Про надання дозволу Брецко Є.А. на зняття з реєстрації та реєстрацію місця проживання малолітнього сина без згоди батька дитини.
  23. Про  розгляд заяви гр. Сливкіної Н.М. щодо надання дозволу на поділ земельної ділянки.
  24. Про затвердження висновку про визначення місця проживання неповнолітнього ***.
  25. Про визначення відповідальної особи від органу опіки та піклування, на яку покладено повноваження щодо участі у кримінальних провадженнях в якості законного представника неповнолітнього підозрюваного чи обвинуваченого.
  26. Про встановлення піклування над дитиною-сиротою ***.
  27. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих органів  ради                                                                                 Олег ЛЄДНІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень