Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розширюємо доступ до інформації та соціальних послуг у населених пунктах громади

Дата: 26.07.2024 15:38
Кількість переглядів: 93

Фото без описуУ селі Старий Хутір з профілактичними заходами працювала мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Комунальної установи «Центр надання соціальних послу Глобинської міської ради» та фасилітатор Глобинської громади проєкту, що реалізовується Гуманітарною організацією «Intersos» та партнерською Благодійною організацією «Світло надії».

Фахівці провели інформаційну кампанію, присвячену актуальним темам захисту прав та безпеки у сім’ї, розповіли про можливості отримання допомоги постраждалим від насильства. Жителі отримали матеріали та інформацію про різні форми домашнього насильства, їхні наслідки та шляхи подолання.

Цього дня місцеві жителі також дізнались про важливі соціальні ініціативи, зокрема, про комплексну соціальну послугу з формування життєстійкості та одну з форм соціальної підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах – сімейний патронат.

Під час зустрічі відбулася жвава дискусія, у ході якої лунали питання, давалися відповіді та тривало активне обговорення.

Впевнені, що такі заходи сприяють створенню більш безпечного та інформаційно обізнаного суспільства у громаді.

Продовжуємо працювати над розширенням доступу до інформації та соціальних послуг у населених пунктах громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень