Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 15.08.2024 14:01
Кількість переглядів: 33

Фото без опису«Поточний ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення по вул. Бубнарівська в м. Глобине Кременчуцького району Полтавської області» (код ДК 021:2015 –45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі

Для визначення технічних та якісних характеристик предмету закупівлі Замовником застосовано відомість обсягів робіт і підсумкову відомість ресурсів заздалегідь розробленої кошторисної документації. На основі виготовленого кошторису і було визначено технічні та якісні характеристики предмета закупівлі та його очікувану вартість. 

  Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення  

Очікувана вартість даного предмету закупівлі визначається за статтями витрат, які зазначені у зведеному кошторисному розрахунку. Взято витрати передбачені Главою 1-9, крім того взято кошторисний прибуток (П) та кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій (АВ) вказаної проектної документації і на дану суму нараховано ПДВ. Очікувана вартість становить – 519 327,65 грн. з ПДВ.

Розмір бюджетного призначення на закупівлю послуг «Поточний ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення по вул. Бубнарівська в м. Глобине Кременчуцького району Полтавської області» (код ДК 021:2015 –45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь) визначено наступними документами:

Розрахунок до кошторису на 2024 рік від 13.08.2024 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень