Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 16.08.2024 08:46
Кількість переглядів: 35

Фото без описуОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Предмет закупівлі:  Код ДК 16310000-1Придбання самохідної акумуляторної професійної газонокосарки в комплекті з акумуляторною батареєю та зарядним пристроєм.

                              Обґрунтування доцільності закупівлі.

Враховуючи звернення старост Пирогівського та Борисівського старостинських округів та виконання рішення Глобинської міської ради №740 від 25 липня 2024 року відповідно до внесення змін до  «Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2026 роки».

Таким чином придбання самохідних акумуляторних професійних газонокосарок поліпшить заходи з утримання об’єктів благоустрою на території Пирогівського та Борисівського старостинських округів, та зменшить витрати паливо-мастильних матеріалів що відобразиться на економічних складових.

                              Обґрунтування обсягів закупівлі.

Обсяги визначено відповідно до потреб старостинських округів для забезпечення належного утримання обєктів благоустрою.

  Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Технічні характеристики предмета закупівлі визначені відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Глобинської міської ради.  Якісні характеристики визначено відповідно до умов використання даної техніки, а саме: Самохідна акумуляторна газонокосарка, призначена переважно для професійного використання. Вона ідеально підходить для роботи на середніх ділянках, а також для підстригання газонів і спортивних полів, легка та зручна у використанні. Для економії енергії передбачено різні режими, які дають змогу триваліше працювати на одному заряді акумулятора та обробки складних ділянок.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін, визначеного на базі цін 3-х пропозицій від продавців послуг.

 

Назва товару

Пропозиції 3-х продавців, грн.

Середнє арифметичне 3-х пропозицій продавців, грн.

Кількість шт

Очікувана вартість, грн.

ФОП «Костенко Олександр Олександрович»

ФОП «Цинта Руслан Степанович»

ТОВ «Компанія «Новоспецбуд»

Вартість однієї самохідної акумуляторної професійної газонокосарки

89196,00

96598,00

 

92598,00

92797,33

1

92797,33

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень