Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 19.08.2024 15:50
Кількість переглядів: 399

Фото без описуВідповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2.4.2 Регламенту Глобинської міської ради скликаю сімдесят четверту сесію Глобинської міської ради.

I. Скликати пленарне засідання сімдесят четвертої сесії Глобинської міської ради

29 серпня 2024 року о 10 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

II. На розгляд сесії внести питання:

1. Про продовження терміну дії та внесення змін до комплексної Програми розвитку культури Глобинської міської територіальної громади на 2021 – 2026 роки.

2. Про затвердження Положення про загальний відділ виконавчого комітету Глобинської міської ради у новій редакції.

3. Про звіт директора комунальної установи «Глобинський інклюзивно-ресурсний центр» Глобинської міської ради.

4.. Про звіт завідувача комунального закладу «Публічна бібліотека Глобинської міської ради».

5. Про звільнення Величко Н.Ю.

6. Про призначення директора Комунальної установи «Глобинський інклюзивно-ресурсний центр» Глобинської міської ради.

7. Про продовження терміну дії контракту з Назаренком А.Л.

8. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для проектування об’єкта будівництва «Нове будівництво комплексу будівель та споруд майданчику №1 для відгодівлі курчат-бройлерів, розташованого на території Глобинської територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області, за межами населених пунктів, поблизу  с. Демченки».

9. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для проектування об’єкта будівництва «Нове будівництво комплексу будівель та споруд майданчику №6 для відгодівлі курчат-бройлерів, розташованого на території Глобинської територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області, за межами населених пунктів, поблизу  с. Ковнірівщина».

10. Про затвердження переліку об’єктів, які перебувають у комунальній власності Глобинської міської територіальної громади та підлягають приватизації у 2024 році.

11. Про приватизацію будівельних матеріалів, з яких складається незавершене будівництво Манжеліївського сільського будинку культури, що належать Глобинській міській територіальній громаді та знаходяться за адресою: Полтавська обл., с. Манжелія, вул. Тараса Шевченка, 16.

12. Про приватизацію об’єкта малої приватизації – квартири за адресою: Полтавська область, м. Глобине, вул. Космонавтів, будинок 4, квартира 4.

13. Про надання згоди на безоплатне прийняття будівлі оздоровчого комплексу, що знаходиться за адресою: м. Глобине, вул. Володимирівська, буд. 182-А з балансу ПАФ «Урожай» в комунальну власність Глобинської міської ради, на баланс виконавчого комітету Глобинської міської ради.

14. Про затвердження акту приймання-передачі будівлі оздоровчого комплексу, що знаходиться за адресою: м. Глобине, вул. Володимирівська, буд. 182-А з балансу ПАФ «Урожай» в комунальну власність Глобинської міської ради, на баланс виконавчого комітету Глобинської міської ради.

15.  Про обстеження танцювального майданчика за адресою: м. Глобине, Центральний парк.

16. Про обстеження дитячих, спортивних майданчиків та зелених насаджень (квіти, кущі, дерева), що перебувають на балансі виконавчого комітету Глобинської міської рад.

17. Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Глобинської міської ради на баланс комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Глобинської міської ради.

18. Про внесення змін до рішення Глобинської міської ради від 30 травня 2024 року №566 «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Глобинської міської ради майна державної власності, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Глобинському районі Полтавської області».

19. Про затвердження звіту про оцінку вартості будівельних матеріалів, з яких складається незавершене будівництво Манжеліївського сільського будинку культури, що належить Глобинській міській територіальній громаді та знаходяться за адресою: Полтавська обл., с. Манжелія, вул. Тараса Шевченка, 16.

             20. Про внесення змін до Положення Веселодолинської гімназії – філії Великокринківського ліцею Глобинської  міської ради. 

21. Про внесення змін до Положення Івановоселищенської гімназії – філії Великокринківського ліцею Глобинської  міської ради.

22. Про внесення змін до Положення Петрівської гімназії з дошкільним підрозділом – філії Великокринківського ліцею Глобинської  міської ради.

23. Про внесення змін до Положення Куп’єватівської гімназії – філії Великокринківського ліцею Глобинської  міської ради.

24. Про внесення змін до Положення Жуківської гімназії – філії Глобинського ліцею №5 Глобинської  міської ради.

25. Про внесення змін до Положення Глобинської гімназії №4 імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко  – філії Глобинського ліцею №5 Глобинської  міської ради.

26. Про створення осередку вивчення навчального предмета Захист України в  закладах освіти Глобинської  міської ради.

27. Про створення груп подовженого дня у   закладах загальної середньої освіти

Глобинської  міської ради.

  1. Про розгляд звернення гр. Чміля Сергія Миколайовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, кадастровий номер 5320684605:05:002:0096, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: с. Шевченки, вулиця Шевченка, 89, Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  2. Про розгляд звернення гр. Чорноволенко Антоніни Федорівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, кадастровий номер 5320684905:05:001:0029, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: с. Манилівське, вулиця Центральна, 49, Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  3. Про розгляд звернення гр. Лозинської Лідії Миколаївни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0685 га, кадастровий номер 5320610100:50:001:0777, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: м. Глобине, вулиця Сірка Івана, 47, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  4. Про розгляд звернення гр. Цвірінько Наталі Григорівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 га, кадастровий номер 5320610100:50:002:0950, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: м. Глобине, вулиця Героїв України, 97, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  5. Про розгляд звернення гр. Міхненка Костянтина Миколайовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,1500 га, цільове призначення – для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та ведення особистого підсобного господарства згідно державного акту на право приватної власності на землю серія ІV-ПЛ № 032682, за № 725 від 28.12.1999 року, місце розташування: м. Глобине, вулиця степова, Кременчуцького району Полтавської області.
  6. Про розгляд звернення гр. Сидоренко Наталії Кіндратівни про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0392 га, кадастровий номер 5320610100:50:005:1302, із цільового призначення – для ведення особистого селянського господарства, на цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: м. Глобине, вулиця Садова, 71, Кременчуцького району Полтавської області.
  7. Про розгляд звернення гр. Пойди Олександра Олександровича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 га (сіножаті), кадастровий номер 5320610100:00:010:0144, цільове призначення – для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди терміном на 49 років з орендною платою 7% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  8. Про розгляд звернення ГЛОБИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває у користуванні ГЛОБИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ відповідно до договору оренди землі від 19.09.2023 року, площею 0,1684 га кадастровий номер 5320610100:50:005:1862, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, на земельні ділянки: площею 0,1610 га та площею 0,0074 га, місце розташування: м. Глобине, вулиця Центральна, 226, Кременчуцького району Полтавської області.
  9. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 1 від 11.02.2008 року, на земельну ділянку площею 21,3844 га (рілля), кадастровий номер 5320686000:00:001:0031, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  10. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 2 від 11.02.2008 року, на земельну ділянку площею 45,8874 га (рілля), кадастровий номер 5320686000:00:001:0033, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  11. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 5 від 11.02.2008 року, на земельну ділянку площею 14,5810 га, кадастровий номер 5320686000:00:002:0030, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  12. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 3 від 11.02.2008 року, на земельну ділянку площею 60,0155 га, кадастровий номер 5320686000:00:002:0031, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  13. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 6 від 11.02.2008 року, на земельну ділянку площею 16,3593 га, кадастровий номер 5320686000:00:002:0032, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  14. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 4 від 20.06.2000 року, на земельну ділянку площею 20,9763 га, кадастровий номер 5320686000:00:006:0014, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  15. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 4 від 11.02.2008 року, на земельну ділянку площею 53,8519 га, кадастровий номер 5320686000:00:008:0010, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  16. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 4 від 20.06.2000 року, на земельну ділянку площею 55,7740 га, кадастровий номер 5320686000:00:010:0059, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  17. Про розгляд звернення ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОРЕНДНИМИ ВІДНОСИНАМИ «КОЛОС» щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі № 4 від 20.06.2000 року, на земельну ділянку площею 15,0000 га, кадастровий номер 5320686000:00:013:0056, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 25 років.
  18. Про розгляд звернення гр. Ляпки Юрія Івановича щодо надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу (викупу) земельної ділянки з розстроченням платежу рівними частинами терміном на п’ять років, без проведення земельних торгів, площею 17,3289 га (рілля), кадастровий номер 5320685400:00:008:0268, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, яка перебуває у постійному користуванні гр. Ляпки Юрія Івановича на підставі Державного акту на право постійного користування землею серія ІІІ-ПЛ № 007512 виданого 12.03.1996 року, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  19. Про розгляд звернення гр. Корсун Світлани Василівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 га, кадастровий номер 5320610100:50:007:0940, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: м. Глобине, вулиця Раїси Кириченко, 8, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  20. Про розгляд звернення гр. Сімрка Володимира Миколайовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 га, кадастровий номер 5320610100:50:007:0939, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: м. Глобине, вулиця Мелодійна, 11, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  21. Про розгляд звернення гр. Новосела Івана Івановича щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі від 10.08.2017 року, на земельну ділянку площею 1,2955 га (рілля), кадастровий номер 5320683600:00:013:0142, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 14 років.
  22. Про розгляд звернення гр. Новосела Івана Івановича щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі від 10.08.2017 року, на земельну ділянку площею 5,0000 га (рілля), кадастровий номер 5320683600:00:014:0664, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 14 років.
  23. Про розгляд звернення гр. Новосела Івана Івановича щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі від 10.08.2017 року, на земельну ділянку площею 19,7481 га (рілля), кадастровий номер 5320686100:00:012:0154, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 14 років.
  24. Про розгляд звернення гр. Новосела Івана Івановича щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі від 10.08.2017 року, на земельну ділянку площею 8,4057 га (рілля), кадастровий номер 5320686100:00:003:0085, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 14 років.
  25. Про розгляд звернення гр. Новосела Івана Івановича щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі від 10.08.2017 року, на земельну ділянку площею 10,2000 га (рілля), кадастровий номер 5320686100:00:011:0119, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 14 років.
  26. Про розгляд звернення гр. Новосела Івана Івановича щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі від 10.08.2017 року, на земельну ділянку площею 18,2001 га (рілля), кадастровий номер 5320686100:00:009:0001, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 14 років.
  27. Про розгляд звернення гр. Новосела Івана Івановича щодо надання дозволу на укладання Додаткової угоди до Договору оренди землі від 10.08.2017 року, на земельну ділянку площею 5,0000 га (пасовища), кадастровий номер 5320686100:00:003:0087, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, у зв’язку із продовженням дії договору оренди землі терміном на 14 років.
  28. Про розгляд звернення гр. Ляпун Яни Русланівни про затвердження проекту землеустрою щодо поліпшення стану сільськогосподарських угідь, лісових земель на земельній ділянці площею 45,0000 га, кадастровий номер 5320685400:00:002:0009, цільове призначення – для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  29. Про розгляд звернення гр. Гордієнка Дмитра Євгенійовича щодо надання дозволу на припинення дії Договору оренди землі від 17.12.2021 року на земельну ділянку площею 24,6305 га (пасовища), кадастровий номер 5320682800:00:021:0051, цільове призначення для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  30. Про розгляд звернення гр. Гордієнка Дмитра Євгенійовича щодо надання дозволу на припинення дії Договору оренди землі від 17.12.2021 року на земельну ділянку площею 10,7717 га (пасовища), кадастровий номер 5320682800:00:021:0052, цільове призначення для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  31. Про розгляд звернення гр. Гордієнка Дмитра Євгенійовича щодо надання дозволу на припинення дії Договору оренди землі від 17.12.2021 року на земельну ділянку площею 3,6700 га (пасовища), кадастровий номер 5320682800:00:021:0071, цільове призначення для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  32. Про розгляд звернення гр. Гордієнка Дмитра Євгенійовича щодо надання дозволу на припинення дії Договору оренди землі від 17.12.2021 року на земельну ділянку площею 7,1300 га (пасовища), кадастровий номер 5320682800:00:021:0073, цільове призначення для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  33. Про розгляд звернення ТОВ «НВП «Глобинський мясомолочний комплекс» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянко площею 0,0300 га, кадастровий номер 5320686100:00:010:0079, цільове призначення – для будівництва та експлуатації гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах суперфіцій терміном на 49 років з орендною платою 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  34. Про розгляд звернення гр. Куценка Олексія Олексійовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,0000 га, цільове призначення – для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі в користування на умовах оренди.
  35. Про розгляд звернення гр. Радченко Надії Василівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, місце розташування: с. Петрівка, вулиця Центральна, 92, Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  36. Про розгляд звернення ТОВ «Астарта Агро Протеїн» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7864 га, кадастровий номер 5320610100:50:003:1508, цільове призначення – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, місце розташування: м. Глобине, вулиця Володимирівська, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди терміном на 49 років з орендною платою 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  37. Про розгляд звернення ТОВ «Астарта Агро Протеїн» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0465 га, кадастровий номер 5320610100:50:003:1510, цільове призначення – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди терміном на 49 років з орендною платою 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  38. Про розгляд звернення ТОВ «Астарта Агро Протеїн» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1800 га, кадастровий номер 5320610100:50:001:0780, цільове призначення - для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту, місце розташування: м. Глобине, вулиця Володимирівська, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди терміном на 49 років з орендною платою 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  39. Про розгляд звернення гр. Дишлевського Петра Петровича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,3855 га у тому числі 2,1361 га (багаторічні насадження), та 2,2494 га (пасовища), кадастровий номер 5320682200:00:012:0128, цільове призначення – для сінокосіння і випасання худоби, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди терміном на 20 років з орендною платою 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  40. Про затвердження виконавчому комітету Глобинської міської ради технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 0,0673 га, кадастровий номер 5320683201:01:006:0100, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, місце розташування: с. Зубані, вулиця Центральна, 26, Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  41. Про затвердження виконавчому комітету Глобинської міської ради технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 0,6134 га, кадастровий номер 5320683202:02:001:0153, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, місце розташування: с. Романівка, вулиця Центральна, 36, Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  42. Про затвердження виконавчому комітету Глобинської міської ради технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 4,7485 га, кадастровий номер 5320610100:00:007:0119, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.
  43. Про розгляд звернення гр. Бодакви Дмитра Володимировича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6000 га, кадастровий номер 5320610100:00:027:0174, цільове призначення – для городництва, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі у користування на умовах оренди терміном на 10 років з орендною платою 7% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  44. Про розгляд звернення гр. Єременка Юрія Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0886 га, кадастровий номер 5320610100:50:005:3078, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: м. Глобине, вулиця Привокзальна, 26, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  45. Про затвердження Відділу освіти Глобинської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га, кадастровий номер 5320610100:50:005:3019, із цільового призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, місце розташування: м. Глобине, вулиця Центральна, 273, Кременчуцького району Полтавської області.
  46. Про розгляд звернення гр. Денисенко Вікторії Яківни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 га, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: м. Глобине, вулиця Полтавська, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  47. Про розгляд звернення гр. Денисенко Вікторії Яківни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0500 га, цільове призначення – для будівництва і ведення особистого селянського господарства, місце розташування: м. Глобине, вулиця Полтавська, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  48. Про розгляд звернення гр. Кривенко Світлани Михайлівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1911 га, кадастровий номер 5320684601:01:001:0418, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: с. Великі Кринки, вулиця Затишна, 25/12, Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  49. Про розгляд звернення гр. Сиротенко Світлани Миколаївни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, кадастровий номер 5320685401:01:003:0430, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), місце розташування: с. Манжелія, вулиця Дорошенка, 3, Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області, з метою передачі безоплатно у приватну власність.
  50. Про розгляд звернення гр. Вітко Людмили Михайлівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельної ділянки площею 28,1000 га, кадастровий номер 5320684900:00:013:0024, цільове призначення – для ведення фермерського господарства, місце розташування: на території Глобинської міської ради, Кременчуцького району Полтавської області.

   

Міський голова                                                                                           Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень