Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про роботу пленарного засідання 74 сесії міської ради

Дата: 05.09.2024 16:53
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

Сьогодні відбулося пленарне засідання 74 сесії Глобинської міської ради, яке провів міський голова Станіслав Джусь. За пропозицією очільника громади присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в результаті ракетного удару по Полтаві 3 вересня. На жаль, серед тих, чиє життя обірвалося внаслідок рашистського обстрілу, є й наша землячка з Опришок – Катерина Баранова (Скрипніченко)…

Депутатський корпус сьогодні поповнився новим обранцем – Володимир Пасічник від політичної партії «Слуга народу», після складання своїх повноважень Олегом Лєдніком, склав Присягу депутата і став членом депутатської комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища.

Фото без опису

До речі, згадана комісія сьогодні також отримала нового голову: депутати ухвалили рішення про обрання на посаду Олега Царенка, який до цього часу був заступником голови комісії.

Фото без опису

З огляду на перенесення дати засідання з 29 серпня на 5 вересня, до порядку денного додалося чимало нових питань, а деякі, навпаки, були відкликані. Депутати проголосували за оновлений порядок, і, власне, приступили до його реалізації.

Фото без опису

Відреагувавши на звернення адміністрації КНП «Глобинська міська лікарня», депутати ухвалили рішення щодо звернення до Полтавської ОВА та АТ «Полтаваобленерго» з проханням внести місцевий медзаклад до переліку критично важливих об’єктів, які не відключаються від енергоживлення під час ГПВ.

Фото без опису

Серед інших питань традиційно депутатами розглянуто і ухвалено рішення щодо внесення змін і доповнень до програм та бюджету міської територіальної громади на 2024 рік.

Фото без опису

А також:

Погоджено виділення коштів для підтримки Збройних Сил України.

Затверджено склад Молодіжної ради при Глобинській міській раді.

Внесено зміни до Положень закладів освіти. Створено групи подовженого дня у закладах загальної середньої освіти. Визначено розмір вартості норми харчування дітей у закладах загальної середньої освіти, дошкільної освіти та дошкільних підрозділах ЗЗСО.    

Затверджено перелік об’єктів, які перебувають у комунальній власності Глобинської міської територіальної громади та підлягають приватизації у 2024 році.

Ухвалено рішення у сфері земельних відносин та комунального майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень