A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено чергове засідання спостережної ради при КНП «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради

7 листопада 2022 року під головуванням голови спостережної ради Владислава Тютюнника за участю депутатів Глобинської міської ради, представників КНП «Глобинська міська лікарня» відбулося чергове засідання спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради.

11:31 09.11.2022

Графік відключення електроенергії у зв'язку з проведенням ремонтних робіт 14.11.2022

У зв'язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці

09:22 09.11.2022

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

08:54 09.11.2022

Алгоритм дій для заміни газових котлів на твердопаливні та встановлення сонячних панелей

Твердопаливні котли стають все більш і більш популярні у жителів України. У зв'язку з різким подорожчанням газу і дуже великою ціною на підключення до газових комунікацій інтерес до таких котлів тільки все більше зростає, і не тільки в тій місцевості, де немає можливості підключиться до мереж газових організацій, але і де газові магістралі вже підведені. Паливом для твердопаливних котлів є: дерево і всі відходи його обробки, буре та кам'яне вугілля, брикети, лушпиння соняшнику, тирса, тріски і т.п. Такі котли можуть використовуватися як для опалення приміщень, так і для нагрівання води.

11:25 08.11.2022

Графік відключення електроенергії у зв'язку з проведенням ремонтних робіт 11.11.2022

У зв'язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці

11:12 07.11.2022

Інформація про соціальні послуги — на Гіді

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».

15:12 04.11.2022

Нарада зі старостами

04 листопада міський голова Станіслав ДЖУСЬ зібрав старост для обговорення та вирішення актуальних питань. Учасникам наради доведено план заходів економного використання електроенергії населенням, підприємствами, установами та організаціями в період воєнного стану.

14:02 04.11.2022

Дикорослі гриби- це небезпечна їжа

Золота осіння пора приносить різноманіття природньої краси. Це пора збирання врожаю. Різнобарв′я  осінніх квітів, теплий погляд сонячних променів надихає про літні дні. Разом з тим  це найбільша пора збирання дикорослих грибів у лісах, лісосмугах. Сьогоднішня осінь  дарувала великим врожаєм дикорослих грибів. Серед різноманіття їстівних грибів багато є отруйних. Дикорослі гриби є небезпечними у споживанні через велику ймовірність попадання отруйних грибів у їжу. 

10:48 04.11.2022

Графік відключення електроенергії у зв'язку з проведенням ремонтних робіт 09.11.2022

У зв'язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці

10:43 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень