A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

64 сесія Глобинської міської ради: конструктивна робота, виважені рішення

На пленарному засіданні 64 сесії Глобинської міської ради восьмого скликання, що відбулося 28 березня, депутати працювали конструктивно, брали активну участь в обговоренні питань порядку денного, вносили пропозиції до проєктів рішень. Головував на пленарному засіданні міський голова Станіслав Джусь.

09:03 29.03.2024

Полтавщина: що робити, якщо паспортний документ втрачено за кордоном

Процедура звернення до уповноважених органів внаслідок викрадення паспорта є однаковою в більшості країн. Як і в Україні, закордоном необхідно відразу звернутись до найближчого відділення поліції для складання заяви про втрату паспортного документа.

08:25 29.03.2024

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки в екосистемах протягом літнього періоду!

До відома населення та керівників підприємств, що проводять діяльність на території громади, - інформація щодо  відповідальності громадян та посадових осіб за порушення правил пожежної безпеки.

10:49 27.03.2024

Ухвалено актуальні рішення для забезпечення життєдіяльності громади

26 березня на черговому засіданні виконавчого комітету розглядалися питання, що стосувалися проведення двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою, соціального захисту громадян, завершення опалювального сезону, квартирного та соціального квартирного обліку, стану утримання захисних споруд цивільного захисту, звіту про роботу КП «Глобинське» у 2023 році, захисту прав дітей, зміни поштової адреси, затвердження актів обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню, внесення змін до фінансових планів КНП «Центр ПМСД» і КНП «Глобинська лікарня», розміщення реклами та ін. Зупинимося на деяких питаннях порядку денного.

15:07 26.03.2024

Працюватимуть депутатські комісії

26 березня 2024 року о 10.00 в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине, вул.Центральна, 285, відбудеться засідання депутатської комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю та будівництва. 

09:11 25.03.2024

Міграційна служба Полтавщини: перевірте термін дії своїх документів

Біометричні документи, що посвідчують особу чи дають право подорожувати, є майже в кожного українця, але не усі знають, що вони не безстрокові, тобто мають певний термін дії, по закінченню якого стають недійсними. Розпочнемо з ID-картки:

09:07 25.03.2024

Відбулися громадські слухання

Сьогодні відбулися громадські слухання проєкту містобудівної документації «Детальний план території за межами населених пунктів у межах території Глобинської міської територіальної громади для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрової електричної станції ДТЕК Полтавська ВЕС з орієнтовною проектованою потужністю 650 МВт».

15:54 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень