Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Про організацію роботи Пунктів Незламності на території  Глобинської міської територіальної громади

Про організацію роботи Пунктів Незламності на території Глобинської міської територіальної громади

Відповідно до  рішення Ради оборони Полтавської області та розпорядження міського голови від 05.12.2022 року №345/02-05-АГП «Про затвердження графіку роботи Пунктів Незламності у закладах освіти та адмінбудівлях старостинських округів на території Глобинської міської територіальної громади»,  в разі відсутності на території нашої громади електроенергії понад 4 (чотири) години будуть  працювати Пункти Незламності, в яких мешканці населених пунктів матимуть змогу набрати воду для технічних потреб.

14:30 12.07.2024

Формуємо групу  для опанування техніками самодопомоги

Формуємо групу для опанування техніками самодопомоги

Курс управління стресом «Самодопомога Плюс» був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я як груповий курс, що має на меті допомогти дорослим людям, які перебувають у вкрай несприятливих умовах, навчитись управляти стресом.

14:22 12.07.2024

Північно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці консультує стосовно організації та проведення суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану

Північно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці консультує стосовно організації та проведення суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану

Правові та організаційні засади залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, що виконуються під час запровадження трудової повинності, а також питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до їх виконання, визначені статтею 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та  Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753 (далі – Порядок №753).

13:09 12.07.2024

Проведено профілактичні бесіди з родинами

Проведено профілактичні бесіди з родинами

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи Служби у справах дітей, метою якої є здійснення контролю за батьками, що ухиляються від виконання своїх обов’язків по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

13:00 12.07.2024

Реформа системи шкільного харчування у Глобинській громаді

Реформа системи шкільного харчування у Глобинській громаді

Відділом освіти Глобинської міської ради  здійснюється поступова реформа системи шкільного харчування. В усіх закладах освіти впроваджуються нові стандарти харчування, поетапно формується здорове харчове середовище, оновлюється матеріально-технічна база харчоблоків.

12:55 12.07.2024

Про роботу позачергової сесії

Про роботу позачергової сесії

Відбулося пленарне засідання 71 позачергової сесії Глобинської міської ради під головуванням міського голови Станіслава Джуся, за участі  депутатів, керівників виконавчих органів, доповідаючих з питань порядку денного.

08:40 12.07.2024

Ознайомлення з пілотним проєктом

Ознайомлення з пілотним проєктом

11 липня начальник Кременчуцького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Оксана Тесля,  начальник Служби у справах дітей Глобинської міської ради Валентина Завезіон, начальник відділу соціального захисту  та охорони здоров’я Глобинської міської ради Людмила Норенко, директор Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» Світлана Грицай провели робочу зустріч з метою ознайомлення з пілотним проєктом щодо імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини (запроваджено реалізацію у низці областей, зокрема і у Полтавській.).

08:22 12.07.2024

Необхідно припинити підприємницьку діяльність?

Необхідно припинити підприємницьку діяльність?

В разі необхідності припинення підприємницької діяльності, фізична особа може звернутись до відділу з питань державної реєстрації виконавчого комітету Глобинської міської ради та подати заяву про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності.  

08:21 12.07.2024

В Україні стартував перший грантовий конкурс для підтримки економічної спроможності молоді

В Україні стартував перший грантовий конкурс для підтримки економічної спроможності молоді

5 липня 2024 року Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW оголосив про старт першого грантового конкурсу «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії».

13:35 11.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень