A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

14 березня - День українського добровольця

День українського добровольця Верховна Рада запровадила в 2017 році в річницю формування першого добровольчого батальйону. Саме 14 березня 2014 року понад 500 учасників Самооборони Майдану прибули на полігон у Нових Петрівцях для військової підготовки та участі в боях на Донбасі, що тоді насувалися.

08:12 14.03.2024

Інформація Відділу культури, спорту та молоді Глобинської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Інформація  Відділу культури, спорту та молоді Глобинської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено для проведення незалежної оцінки рухомого майна ( коней ), що знаходиться на балансі КЗ «Спорт Глобинської громади» Глобинської міської ради.

11:28 12.03.2024

Вітаємо земляка!

Лауреатом цьогорічної премії імені Володимира Малика (заснована Лубенською міською радою у 2001 році за пропозицією Фонду імені Володимира Малика «Слово» та редакції газети «Лубенщина» для відзначення письменників, літераторів, науковців, працівників освіти й культури, журналістів, митців, ділових людей, громадських та державних діячів) в номінації «Краєзнавство  та народна творчість» стали  Олександр МАТВІЄЦЬ і Олександр ГОНЧАРОВ за документальну розвідку: «Що залишаємо….» (історія  села Герусівка Великобагачанського (нині Миргородського) району (видана коштом Олександра Миколайовича).

09:50 11.03.2024

Міграційна служба Полтавщини роз'яснює: як забрати замовлені документи у підрозділі міграційної служби, перебуваючи закордоном

Якщо ви перебуваєте за кордоном й не встигли своєчасно отримати замовлений у підрозділі Державної міграційної служби закордонний паспорт чи ID-картку, то забрати ці документи можливо через закордонні дипломатичні установи України.

09:18 11.03.2024

9 березня - День землевпорядника

Землевпорядників називають менеджерами земельних ресурсів. Їх професія пов’язана із земельним устроєм, мета якого є охороняти земельні ресурси держави, підтримувати екологічне середовище, формувати у належному стані грамотно продуману систему використання земель. Фахівці-землевпорядники – люди надзвичайно освічені. Вони вільно володіють комп’ютером та спеціальним програмним забезпеченням, обізнані у земельному законодавстві, мають навички та досвід роботи з інноваційними розробками, добре розбираються у топографічних картах.

08:33 09.03.2024

На Одещині затримано аферистів, які «продавали» в мережі дрони на потреби ЗСУ

Кіберполіцейські Одещини спільно зі слідчими ГУНП в Одеській області викрили двох осіб, які привласнювали кошти громадян під приводом продажу квадрокоптерів та пригону автівок з-за кордону на потреби захисників України. 

10:13 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень