Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ

Проведено засідання Координаційної ради з гендерних питань, проблем сім’ї, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми виконавчого комітету Глобинської міської ради

25 листопада стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», мета якої є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

17:34 01.12.2021

Розпочалася Всеукраїнська акція ,,16 днів проти насильства”

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», ініційована Центром жіночого глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, а також активізації діяльності державних структур і громадських організацій щодо захисту прав жінок та формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

17:31 25.11.2021

25 листопада – Міжнародний день боротьби проти насильства над жінками

17 грудня 1999 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства над жінками. Жінки в усьому світі стають жертвами згвалтувань та зазнають побутового насилля, до того ж, масштаби та справжня природа такого насильства нерідко приховані.

17:29 25.11.2021

Проведено засідання Координаційної ради з гендерних питань, проблем сім’ї, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми виконавчого комітету Глобинської міської ради

28 вересня відбулося засідання Координаційної ради з гендерних питань, проблем сім’ї, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми виконавчого комітету Глобинської міської ради. У ході засідання розглянуто низку важливих питань.

13:40 29.09.2021

Засідання круглого столу щодо протидії домашньому насильству

Відділом соціального забезпечення виконкому Глобинської міської ради та Благодійною організацією "Світло надії" 8 липня 2021 року у приміщенні міської ради був проведений круглий стіл на тему «Покращення координації відповідальних структур у відповідь на прояви гендерно-обумовленого насильства в період пандемії COVID-19».

17:30 08.07.2021

НЕ ДАЙ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ ШАНС!

Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.

14:18 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень