A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги платників податків – фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

До уваги платників податків – фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.

17:30 02.08.2023

Самопідготовка та необмежена кількість спроб – нововведення в порядку складання іспитів у сервісних центрах МВС

Самопідготовка та необмежена кількість спроб – нововведення в порядку складання іспитів у сервісних центрах МВС

З 1 серпня складати практичний іспит для отримання посвідчення водія можна необмежену кількість спроб протягом двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки. До цього кількість спроб обмежувалась трьома. Ці зміни передбачені наказом № 443 Міністерства внутрішніх справ.

11:18 02.08.2023

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

11:13 02.08.2023

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ ОЛЕГА КОСТИРЕНКА

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ ОЛЕГА КОСТИРЕНКА

Наша пам’ять може зберігати все. Може зберігати радість, може – біль. Біль – це важко, це дуже важко. Особливо, коли болить і пече за тими, кого вже з нами немає, кого ми більше не побачимо, не почуємо, але будемо пам’ятати та згадувати завжди.

08:26 01.08.2023

Кандидати у водії можуть отримати копії відео з іспиту в сервісних центрах МВС протягом 30 днів

Кандидати у водії можуть отримати копії відео з іспиту в сервісних центрах МВС протягом 30 днів

Відтеперкожен кандидат у водії має право протягом 30 днів отримати копію відеозапису як теоретичного, так і практичного іспитів у сервісних центрах МВС. Відповідні зміни передбачені наказом № 495 Міністерства внутрішніх справ України. Раніше у кандидатів у водії було 3 дні на отримання копії відеозапису. Це відео зазвичай отримують для подання заяви про оскарження результатів іспиту в Регіональному сервісному центрі МВС, який є органом управління над територіальними сервісними центрами МВС у певній області України. Порядок оскарження результатів іспиту поки не змінився і в кандидатів у водії станом на 27 липня 2023 року є 10 днів на оскарження результатів іспиту.

16:38 31.07.2023

Міграційна служба Полтавщини роз'яснює: як забрати замовлені документи у  підрозділі міграційної служби, перебуваючи закордоном

Міграційна служба Полтавщини роз'яснює: як забрати замовлені документи у підрозділі міграційної служби, перебуваючи закордоном

Якщо ви перебуваєте за кордоном й не встигли своєчасно отримати замовлений у підрозділі Державної міграційної служби закордонний паспорт чи ID-картку, то забрати ці документи можливо через закордонні дипломатичні установи України.   Наразі працює механізм пересилання паспортів від одного територіального підрозділу міграційної служби до будь-якого в іншому регіоні України, а також через МЗС України до закордонних дипломатичних установ і розміщених за кордоном  представництв Центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс». Щоб отримати за кордоном паспортний документ, слід  звернутися до закордонної дипломатичної установи України з заявою  про отримання у країні перебування закордонного паспорта або ID-картки. Заява має бути адресована тому територіальному підрозділу ДМС в Україні, в якому  цей документ оформлювався. Треба врахувати, що отримання доставленого до дипломатичної установи документа здійснюється виключно за умови особистої присутності заявника або його законного представника (для дітей віком до 16 років). Доставка документа до установи здійснюється засобами дипломатичної пошти  та  складає від 3-х місяців.

16:17 31.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень