A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення про вчасну сплату земельного податку та орендної плати

Оголошення про вчасну сплату земельного податку та орендної плати

Шановні користувачі, орендарі , власники земельних ділянок та земельних часток (паїв ), розташованих на території Глобинської міської територіальної громади!      Фінансовий відділ виконавчого комітету Глобинської міської ради повідомляє вас про обов’язковість сплати земельного податку та орендної плати.

08:09 14.07.2023

Фермерське господарство «Агросвіт-СВ» повідомляє, що здійснюватиме хімічну обробку посівів соняшника

Фермерське господарство «Агросвіт-СВ» повідомляє, що здійснюватиме хімічну обробку посівів соняшника

Фермерське господарство «Агросвіт-СВ» (код ЄДРПОУ 33794088) повідомляє, що здійснюватиме хімічну обробку посівів соняшника засобами захисту рослин на полях в районі сіл Семимогили та Манжелія агродронами.

12:26 13.07.2023

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ ЮРІЯ МОВЧАНА

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ ЮРІЯ МОВЧАНА

Війна… одна спільна історія, один біль для мільйонів українців. Війна всюди, вона живе у думках кожного з нас.  Болюча, важка звістка, яку неможливо усвідомити і до сьогодні ні розумом, ні серцем, ні душею...  13 липня 2023 року минає сумна річниця з дати загибелі нашого земляка, Героя, захисника України…  Мовчан Юрій народився 3 липня 1986 року в с.Федорівка Глобинського району Полтавської області, навчався в Федорівській ЗОШ. Закінчив Кременчуцьке професійно-технічне училище №19,за спеціальністю - водій. 17 травня 2022 року Другим відділом Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрія було призвано за мобілізацією. Захисник проходив службу у складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади (в/ч А1376) А 13 липня 2022 року  солдат, стрілець-снайпер-  Юрій Мовчан, проявивши стійкість, мужність та відвагу, загинув при виконанні військового обов’язку в районі Покровське Донецької області.  Мав багато друзів та знайомих, працював у різних галузях, бував за кордоном, користувався великою повагою серед колег. Юрій був дуже доброю людиною, завжди усім допомагав. Але всі плани та мрії зламала рашистська навала…  Позаду рік невимовного болю від важкої втрати. Смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе Юрій – це добрі справи та світлу пам’ять про себе. Фізично він пішов від нас, але духом залишився з нами. Бути справжнім Воїном – означає жити вічно! У наших серцях, у нашій пам’яті, у прийдешніх поколіннях, у віках!  Є зла сила, що може забрати з життя, та з пам’яті – ніколи! Він був Героєм за життя, тепер він Герой у вічності!..

09:41 13.07.2023

Меморандум  про співробітництво між Глобинською міською радою та Громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс»

Меморандум про співробітництво між Глобинською міською радою та Громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс»

Наприкінці червня Глобинська міська рада підписала Меморандум про співробітництво з громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс».  Сторони, об’єднавши зусилля, сприятимуть підвищенню якості та доступності надання психосоціальної допомоги усім верствам населення Глобинської громади, батькам і дітям, внутрішньо переміщеним особам тощо. Діяльність  реалізовуватиметься у межах проєкту "Зупинка: Я" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).      Міський голова Станіслав Джусь подякував за підтримку та співпрацю Голові ГО «ЦПД «Конфіденс» Анастасії Грабовик та партнерам. Основними напрямами співпраці є:  -  запобігання людським стражданням, полегшення їх загалом; -  надання психосоціальної допомоги; - підтримка та психологічний супровід; - просвітницька діяльність щодо впровадження у суспільстві культури взаємин і спілкування, толерантного ставлення та формування навичок вирішення конфліктних ситуацій.  За словами керівниці організації, безоплатна психологічна допомога розрахована на дітей та дорослих, на батьків та опікунів дітей з особливими освітніми потребами, на родини з дітьми до 18 років, які втратили годувальника, на спеціалістів сфери «людина-людина», які зіткнулися з вигоранням тощо. Підписання Меморандуму - це додатковий імпульс для спільної плідної праці, а дружні партнерські відносини допоможуть долати виклики сьогодення.

09:29 13.07.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

У п’ятницю 14 липня 2023 року з 15 до 16 години у приміщенні Глобинської міської ради (2 поверх, зал засідань) м.Глобине, вул.Центральна, 285 буде проводити особистий прийом громадян начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег ЛЄДНІК.

16:50 12.07.2023

Обґгрунтування  технічних та якісних характеристик закупівлі

Обґгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Додаток 1  документації ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі  Контейнери пластикові для збору твердих побутових відходів  (код ДК 021:2015 – 44610000 – 9 (Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

11:38 12.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

13 липня 2023 року о 09.00  годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285. відбудеться засідання депутатської комісії міської ради з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища

11:17 12.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Виконавчий комітет Глобинської міської ради повідомляє, що 17.07.2023 року о 14.00 год. відбудеться винесення на місцевості меж охоронної зони водного об’єкта (ставка) водосховище Глобинське.

17:08 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень