Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Правила прийому на навчання кандидатів МПО та ДПО

Правила прийому на навчання кандидатів МПО та ДПО

Місцева пожежна охорона, добровільна пожежна охорона (далі - МПО(ДПО) створюються органами виконавчої влади за погодженням з територіальним органом (підрозділом) державної пожежної охорони в населених пунктах, де немає підрозділів державної пожежної охорони, для забезпечення пожежної безпеки.

15:31 10.07.2023

Програма "Варто: підтримка ветеранського бізнесу”

Програма "Варто: підтримка ветеранського бізнесу”

З метою доведення до відома та своєчасного інформування ветеранської спільноти у вашому регіоні щодо ветеранських програм та можливостей, просимо поширити нижченаведену інформацію про запуск програми "Варто: підтримка ветеранського бізнесу” на вашому офіційному сайті, офіційних сторінках в соціальних мережах, а також серед підпорядкованих районних державних адміністрацій. Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

15:07 10.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

12 липня 2023 року о 10 годині в залі засідань міської ради за адресо ю м. Глобине вул. Центральна, 285 відбудеться засідання депутатської комісії міської ради з питань житлово- комунального господарства, управління комунальною власністю та будівництва.

14:40 10.07.2023

Вірусний гепатит А, як вберегтися в умовах воєнного стану!

Вірусний гепатит А, як вберегтися в умовах воєнного стану!

 В умовах воєнного часу важливо пам’ятати, що під час ведення бойових дій вражаються та руйнуються системи життєзабезпечення людей, погіршуються або взагалі зникають санітарно-побутові умови, доступ до чистої питної води, до чистих продуктів харчування тощо. Внаслідок цього різко збільшується вірогідність виникнення інфекційних хвороб, у т.ч. гепатиту А.

10:36 10.07.2023

Безпека у цифровому просторі

Безпека у цифровому просторі

Кібербезпека і кібергігієна є надзвичайно важливими саме зараз, бо, захищаючи себе, кожен захищає країну. Однаково важливо захистити і власний смартфон, і компанію чи установу. Поговоримо коротко про те, як вберегти свої дані в інтернет просторі. Як не стати жертвою шахраїв та захистити свої акаунти.

10:33 10.07.2023

Полтавщина бере участь у пілотному проєкті з удосконалення системи соціальної роботи

Полтавщина бере участь у пілотному проєкті з удосконалення системи соціальної роботи

Полтавщина – одна з шести областей-учасниць проєкту Мінсоцполітики і Програми ООН із відновлення та розбудови миру із удосконалення системи соціальної роботи й послуг у територіальних громадах.

09:02 10.07.2023

На Полтавщині провели штабні тренування з цивільного захисту

На Полтавщині провели штабні тренування з цивільного захисту

В обласній адміністрації провели планове штабне тренування з органами управління цивільного захисту. Тема тренувань – порядок дій у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з можливим забрудненням території радіоактивними речовинами.

08:50 10.07.2023

Що таке кишкові інфекції?

Що таке кишкові інфекції?

Кишкова інфекція - це захворювання, викликане хвороботворними вірусами або бактеріями (дизентерійною паличкою, сальмонелою, стафілококом, паличкою черевного тифу, вібріоном холери тощо), які вражають слизову шлунково-кишкового тракту. Потрапивши в організм людини, вони активно розмножуються і створюють хаос у шлунково- кишковому тракті: порушується процес травлення, запалюється слизова кишківника, виникає  інтоксикація  організму.

09:22 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень