Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини від Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

Робочі наради з соціальними робітниками як крок до успіху у вирішенні завдань

З 1 по 4 червня 2021 року в Комунальній установі  «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» відбулися  щомісячні наради з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома за місцем проживання, які працюють в старостинських округах та по місту. Наради проводилися  поетапно протягом чотирьох днів з дотриманням санітарних вимог (дистанція, маски).

15:29 04.06.2021

1 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Кожного року в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це одне із найстаріших міжнародних свят.

15:02 01.06.2021

В ДІЇ ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНІ ЗАХОДИ!

Профілактична робота щодо випадків насильства у сім’ї – один з пріоритетних напрямків роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

15:46 28.05.2021

НАВЧАЄМОСЯ!

Домашнє насильство – це не справа родини, а злочин. Навчитись помічати насильство та розрізняти його види? Як зупинити насильство та допомогти тим, хто потерпає від домашніх тиранів? Про це говорили під час навчального семінару з питань запобігання домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

10:52 28.05.2021

Мультидисциплінарна команда розпочала свою роботу в громаді

Однією із форм організації роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» є мультидисциплінарний підхід, оскільки виїзна робота максимально спрямована на задоволення потреб громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах. Так, 21 травня поточного року здійснено виїзд Мультидисциплінарної команди для надання соціальних послуг на території Троїцького старостинського округу.

15:57 21.05.2021

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято

Це свято  покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня. Воно не прив'язане до жодного державного чи релігійного. До нього може долучитися кожен охочий, одягнувши вишиванку.

13:58 21.05.2021

Результати проведеного анкетного опитування (анкетування)

З  метою визначення потреб жителів територіальної громади, Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» започатковано анкетне опитування (анкетування),  з дотримання карантинних обмежень.

13:51 21.05.2021

Перші здобутки Центру надання соціальних послуг Глобинської міської ради

Продовжує свою діяльність Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради», яка є комплексним закладом соціального захисту населення, тож структурні підрозділи провадять соціальну роботу та надають соціальні послуги особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

13:11 06.05.2021

Насильство у сім’ї – важлива соціальна проблема!

Існує широко розповсюджений міф, що насильство в родинах – проблема лише неблагополучних родин, і майже завжди сімейне насильство пов’язане з пияцтвом і бідністю. Однак, за деякими дослідженнями, це не зовсім так. Насильство властиве всім соціальним групам і не залежить від економічного становища родини загалом.

14:30 21.04.2021

До уваги громадян!

З метою визначення потреб жителів територіальної громади, Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» започатковано анкетне опитування (анкетування),  з дотримання карантинних обмежень. Анкетне опитування дозволяє, наприклад, виміряти рівень задоволеності/незадоволеності соціальним захистом у громаді, знайти відповіді на більшість питань,  які турбують  громадян.

18:09 19.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень