A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини від Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

Домашнє насильство – це не справа родини, а злочин

Домашнє насильство – це не справа родини, а злочин. Конфлікти й непорозуміння трапляються у будь-якій сім'ї, але інколи вони стають загрозливими для фізичного та психологічного здоров'я людини. Кожного року більше 1 000 000 людей в Україні страждають від різних форм насильства у своїх родинах.

11:36 26.08.2021

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ГОТУЄМО ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ»

До навчального року залишились лічені дні, тож батьки і школярі активно готуються до його початку. Для сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах  Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» підготувала  подарунки до 1-го вересня.

11:35 26.08.2021

МОБІЛЬНА БРИГАДА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ОСОБАМ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА ТА/АБО НАСИЛЬСТВА ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ

На сьогодні проблема насильства в сім’ї є надзвичайно актуальною в суспільстві. Домашнє насильство застосовується одним членом сім’ї щодо іншого, тим самим порушуючи конституційні права та свободи останнього. Така девіантна поведінка значно підриває суспільні відносини, знецінює поняття інституту сім’ї та потребує особливої уваги зі сторони спеціалістів щодо попередження та профілактики цих явищ.

10:15 16.08.2021

Мультидисциплінарна команда – шлях до підвищення якості надання соціальних послуг

Виїзна робота  мультидисциплінарної команди Комунальної установи  «Центру надання соціальних послуг Глобинської міської ради» максимально спрямована на задоволення потреб жителів громади, які опинились у складних життєвих обставинах. Так, 12 серпня вище зазначена команда працювала у с.Петрівка. Соціальні послуги було надано безпосередньо під час виїзду  у приміщенні старостату та за місцем проживання підопічних. Членами команди здійснено  надання послуги інформування, консультування, перукарські послуги, поінформовано про набір слухачів для отримання ними послуги «Університет ІІІ віку»,  здійснено обробіток присадибних ділянок.

10:14 16.08.2021

До уваги жителів сіл Пироги та Яроші!

Відповідно до графіку роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на 2021 рік 16 серпня 2021 року з 10:00 до 12:00 в адмінгосподарській будівлі старостату (с.Пироги, вул. Чумацький шлях, 84) буде працювати мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

16:02 13.08.2021

Практичні аспекти розбудови системи спеціалізованих послуг для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на рівні територіальних громад

Саме такою була тема вебінару, організованого Міністерством соціальної політики України та Фондом ООН у галузі народонаселення для територіальних громад, які отримали субвенцію з державного бюджету місцевим на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства, котрий проведено 10 серпня.  

10:29 11.08.2021

УВАГА! Глобинська громада долучається до благодійної Всеукраїнської акції «ШКІЛЬНИЙ ПОРТФЕЛИК»!

З липня 2021 року на території України розпочалася Всеукраїнська благодійна акція «Шкільний портфелик». Мета такої акції – допомога дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах у підготовці до нового навчального року: забезпечення канцелярським приладдям, одягом, взуттям.

14:37 09.08.2021

Соціальні послуги надано мешканцям сіл Заможне, Глибоке та Глушкове

22 липня  2021 року Мультидисциплінарна команда комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»  з метою  надання соціальних послуг працювала у с.Заможнє, с.Глибоке та с.Глушкове.

16:10 23.07.2021

Проведено планове відвідування сімей

14-15 липня 2021 року завідувачем відділення соціальної роботи, фахівцем із соціальної роботи та практичним психологом Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» здійснене планове відвідування 6 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та які є отримувачами соціальних послуг і перебувають під соціальним супроводом. Відповідну роботу проведено на території м. Глобине та с. Шепелівка.

15:27 16.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень