A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини від Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

ЗВІТ про проведення моніторингу надання соціальних послуг Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» за 2022 рік

 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року №449 «Про затвердження Порядку  проведення моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг», наказу Міністерства соціальної політики України від 27.12.2013 №904 «Про затвердження методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості надання соціальних послуг», державних стандартів  соціальних послуг та враховуючи лист Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» (далі - Центр)  від 27.02.2023 №01-14/270 щодо даних обліку та результатів аналізу показників діяльності з надання соціальних послуг спеціалістами відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради був проведений моніторинг надання соціальних послуг Центром та здійснено узагальнення даних його діяльності.

16:22 20.03.2023

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» вивчає потреби насамперед тих, хто проживає у віддалених селах.

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» з метою комплексного підходу для покращення соціального обслуговування осіб похилого віку, забезпечення доступності соціальних послуг, розширення їх спектра, охоплення більшої чисельності осіб, вивчає потреби насамперед тих, хто проживає у віддалених селах. Тож 01 та 03 березня мультидисциплінарною командою установи, в складі працівників відділень натуральної та грошової допомоги, надання соціальної допомоги вдома за місцем проживання надавали послуги жителям Землянківського старостату. Перукарську послугу та інформування отримали 30 осіб, заходом з дрібного ремонту одягу скористалося 10 громадян. До роботи мультидисциплінарної команди долучився працівник сектору Глобинського бюро правової допомоги, який безоплатно проводив консультування громадян похилого віку. Для покращення надання соціальних послуг Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» продовжує роботу в напрямку підвищення рівня якості в наданні соціальних послуг.

09:07 09.03.2023

Мультидисциплінарна команда не припиняє свою роботу...

Мультидисциплінарна команда Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» не припиняє свою роботу,  тож 21 та 22 лютого здійснила свої виїзди до Манжеліївського та Петрівського старостатів.  

16:07 23.02.2023

Робочі будні мультидисциплінарної команди

15 лютого мультидисциплінарна команда Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»  в складі працівників відділень натуральної та грошової допомоги, надання соціальної допомоги вдома за місцем проживання та надання соціальних послуг в умовах денного перебування надавали  послуги жителям   Пирогівського старостату .

22:49 16.02.2023

Мультидисциплінарна команда в дії...

З метою комплексного підходу до надання соціальних послуг,  покращення соціального обслуговування осіб похилого віку, забезпечення доступності соціальних послуг, розширення їх спектра, охоплення більшої чисельності осіб, насамперед тих, які проживають у віддалених селах мультидисциплінарна команда Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» відновила виїзди по старостатах.

15:55 10.02.2023

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ВІД ВСЕУКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «HELPGROUP»

Всеукраїнський благодійний фонд «HelpGroup» за підтримки італійського фонду AVSI та італійським агентством розвитку співробітництва проводить програму безкоштовної психологічної підтримки для батьків та дітей до 18 років в місті Полтава за адресою вул. О. Бідного, 20 в Центрі відновлення «Кортекс».

15:43 27.12.2022

"16 днів проти насильства"

Щороку з 25 листопада до 10 грудня відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основне завдання цієї кампанії привернути увагу спільноти до двох актуальних проблем: запобігання і протидія домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ, громадських організацій заради захисту прав людини.

15:57 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень