A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини від Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я: ПЛЕКАЄМО СТІЙКІСТЬ

9 жовтня, напередодні Всесвітнього дня ментального здоров’я  в Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» відбулась робоча нарада у вигляді круглого столу з представниками відділів та установ Глобинської територіальної громади, спрямована на посилення взаємодії та відпрацювання системи комунікації з питань надання соціально-психологічної підтримки населенню.

08:35 10.10.2023

Ментальне здоров’я жителів громади елегантного віку.

Чи відомо нам, що ж таке ментальне здоров’я та чого прагне наша психіка для благополуччя та психологічного комфорту? Це безпеки не тільки фізичної, але й психологічної, соціальної. Поваги до себе, до своїх здібностей, може ще й нереалізованих, до своїх талантів, які потрібно виявляти й розвивати. Емоційної підтримки від свого оточення, близьких, однодумців з якими цікаво, з якими можна поділитися як думками так і емоціями.

16:47 21.09.2023

Група підтримки

Складно зберігати рівновагу та самостійно справлятись з усіма переживаннями, коли ваш чоловік, кохана людина – військовий. Саме тому ми запрошуємо вас долучитись до групи підтримки для дружин військовослужбовців.  Група підтримки дає можливість висловитись і бути почутою, розділити переживання, обмінятись досвідом та знайти відповіді на питання:  Як жити та робити повсякденні справи, коли знаєш, що твій чоловік на фронті може бути в небезпеці?  Як дати раду емоціям, коли немає зв’язку з близькою людиною?  Як залишатися стійкою, щоб підтримати себе та дитину?  Що робити з тривожними думками? Групи проходять:  щопонеділка, о 19:00 (за київським часом)  в онлайн-форматі Фасилітаторка Ірина Басіста – тренерка МЦРЛ Україна, психологиня, експертка з роботи з втратою  Анкета реєстрації: https://forms.gle/RE4im1889EpdYEfh7 Проєкт “Твій ТИЛ” – реалізується командою БО БФ "МАЯК СВІТУ" у співпраці з МГО “Міжнародний Центр Розвитку і Лідерства”. 

12:00 18.09.2023

ДОБРО ЗМІНЮЄ СВІТ…

17 серпня до Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської територіальної громади» вкотре завітали представники Української Християнської Церкви  з міста Кременчук задля підтримки багатодітних родин, які проживають на території громади.

17:38 17.08.2023

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ – ВМІЙ СЕБЕ ЗАХИСТИТИ

30 липня у світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, метою якого є підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми, привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати таким постраждалим.

17:38 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень