A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини від Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО ПІД ЧАС ВІЙНИ

Домашнє насильство під час війни – поширене явище, яке стає ще більш небезпечним, ніж у мирний час. Людям, які зазнали такого насильства зараз, складніше знайти вихід – вони часто обмежені у пересуванні, їм немає в кого попросити про допомогу, вони ще більше залежать від кривдників фізично та матеріально.

17:54 24.06.2022

Допомога поруч

Триває війна… Багато українців відчувають тривогу та страх, коли чують сирени, читають новини, бачать зруйновані будівлі. Війна змусила нас цінувати найпростіші речі, які ми мали до цього: свободу, можливість обіймати рідних, подорожувати та просто бути щасливими. Але український народ — це сильна нація! Ми згуртовані, дружні та наполегливі!

08:28 23.05.2022

ЯК ВБЕРЕГТИ ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

Проводьте алегорії з улюбленими казками. Коли збираєте дитину в укриття, поясніть, що кожен герой казок проходить випробовування на сміливість та можливість витримати щось неприємне. Пригадайте улюблені казки вашої дитини та  які там були випробовування.

16:24 04.04.2022

ЩО РОБИТИ ІЗ ВНУТРІШНЬОЮ ТА ЗОВНІШНЬОЮ АГРЕСІЄЮ?

Злість – одна з емоцій, яку часто позначають як «небажана», «негативна», «шкідлива» тощо. Втім, це не зовсім правильна позиція. Злість, як і усі інші емоції, дана нам природою. І має, відповідно, свою функцію – активізувати усі резерви організму для реакції на небезпеку. Агресія є поведінковим наслідком злості. Її мета – це вберегти цілісність організму, психіки, через напад на джерело небезпеки. Відтак, і агресія насправді не є чимось завжди негативним.

16:21 04.04.2022

Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами

Кожен з нас може опинитися в ситуації, коли гостро стоїть питання щодо потреби у зверненні за підтримкою чи допомогою до батьків або друзів, але часом такої підтримки недостатньо. Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами.

13:28 16.02.2022

Соціальний супровід сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

Працівниками відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» протягом січня-лютого активно здійснювались планові відвідування дев’яти сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та є отримувачами соціальних послуг. Відповідну роботу проведено на території сіл Шепелівка, Жуки, Новоселівка, Обознівка, Яроші, Петрівка.

13:15 16.02.2022

В «УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ» ПОЧИНАЄ ПРАЦЮВАТИ НОВИЙ ФАКУЛЬТЕТ!

Здобуваючи нові знання, отримуючи нові навички людина у будь-якому віці розширює свій світогляд. «Університет ІІІ віку» надає саме такі можливості особам похилого віку. Як сказала одна із одиноко проживаючих студенток: «Університет став для мене спасінням. Я отримую позитив від спілкування із таким ж як я, у пільгові дні для проїзду із задоволенням відвідую різні факультети».

13:59 04.02.2022

Проведено оцінку ефективності надання соціальної послуги «догляд вдома»

26-27 січня працівники відділення соціальної допомоги вдома за місцем проживання (завідувач відділення, фахівець із соціальної роботи, фахівець із соціальної допомоги вдома) провели в м. Глобине оцінку ефективності надання соціальної послуги жителям громади.

16:45 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень