A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини від Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

25 ЛИСТОПАДА –МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З НАСИЛЬСТВОМ ЩОДО ЖІНОК

Усі ми втрачаємо під час війни не тільки засоби для життя, а й психологічне благополуччя. Одна зі складових цього – відчуття безпеки. На жаль, реальність показує, що безпека руйнується не тільки через воєнні дії, страх своєї смерті чи рідних, а й через фізичне і психологічне насилля, з яким доводиться стикатись українським жінкам. Насилля на рівні цілої країни не відмінило те, що завжди було на побутовому рівні: згвалтування, домагання, психологічний тиск, газлайтинг, а можливо навіть посилило його.

15:54 25.11.2022

АКЦІЯ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ДИТИНИ 20 ЛИСТОПАДА «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БАТЬКІВ – ЗАПОРУКА ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО ДИТИНИ»

Всесвітній день дитини відзначається 20 листопада як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини. З 1990 року у Всесвітній день дитини відзначається річниця прийняття цих основоположних документів у сфері захисту прав дитини.

14:39 18.11.2022

Державний Портал розшуку дітей «Діти війни»

В Україні ще влітку розпочав роботу Державний портал розшуку дітей «Діти війни», на якому координуються зусилля органів державної та місцевої влади, правоохоронців та суспільства для допомоги дітям, які постраждали через повномасштабну збройну агресію росії. 

11:02 14.11.2022

Від початку повномасштабної війни в Україні запрацював державний портал розшуку дітей «Діти війни».

Заходи інформаційної кампанії проводяться з метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації чи інших країн.

11:58 10.11.2022

ЯК ЗІГРІВАТИ І НЕ ЗГОРІТИ: ПРОФІЛАКТИКА ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ

Останнім часом досить розповсюдженою професійною деформацією для представників багатьох професій стає таке явище, як емоційне вигорання. Проблема синдрому емоційного вигорання – є однією з найактуальніших в професіях типу «людина – людина».

15:18 04.11.2022

14 жовтня – особливий день для нашої держави та українського народу!

14 жовтня – особливий день для нашої держави та українського народу! Сьогодні вся країна відзначає державне свято – День захисників та захисниць України. Це день, коли всі українці згадують та вшановують своїх Героїв! Тих, завдяки кому ми зараз живемо, дихаємо, розвиваємо нашу Незалежну Україну!

16:46 14.10.2022

Отримувачі соціальних послуг у відділенні надання соціальних послуг в умовах денного перебування активно долучилися до благодійного ярмарку, який відбувся 01.10.2022 року.

Особи похилого віку активно працювали над виготовленням власноруч шкарпеток для наших воїнів, які боронять  неньку – Україну. Кожна майстриня вклала у виріб  частинку своєї душі, адже розуміє, що це є її посильний вклад у допомогу нашим захисникам. Також вправними  руками жінок для участі у  заході виготовлено ляльок – мотанок  «Травниця» під гаслом «Підтримай воїна – знищи ворога духом предків!».

16:14 03.10.2022

ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО ПІД ЧАС ВІЙНИ ВАЖЛИВО ЗНАТИ

Попри повномасштабну війну, розпочату на території України 24 лютого 2022 року, проблема домашнього насильства не стає менш важливою. Війна, як і будь-яка екстремальна ситуація, лише загострює проблеми людей, які були й до цього. Зокрема, це стосується насильства в сім’ях. Домашнє насильство під час війни – це поширене явище, яке стає ще більш небезпечним, ніж у мирний час. Людям, які зазнали такого насильства зараз, складніше знайти вихід – вони часто обмежені у пересуванні, їм немає в кого попросити про допомогу, вони ще більше залежать від кривдників фізично й матеріально.

14:05 28.09.2022

«Shelter Ukraine»: допомога дітям

У рамках ініціативи  «Shelter Ukraine» Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» з 6 по 9 вересня  проводиться робота з видачі наборів засобів гігієни сім’ям з дітьми  з числа внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток в Глобинській  громаді. Ще в червні місяці центром  було сформовано, подано заявку та отримавши позитивне схвалення донора, після оплати та надходження товару, проведено формування 359 гігієнічних наборів саме для вищезазначеної цільової групи населення. Гігієнічні процедури є обов’язковою частиною звичайного розпорядку дня, а засоби особистої гігієни є незамінними помічниками, які дозволяють зберегти здоров’я, та бути впевненими в чистоті і безпеці.

09:11 08.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень