A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат! Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат. 

13:49 09.03.2022

Обґрунтування  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:  

10:09 09.03.2022

Вітання жінкам громади

Вітання жінкам громади

Приємний сюрприз 8 березня, в Міжнародний день прав жінок і миру, для прекрасної половини населення Глобинської громади підготували підприємці Ілля Гутман з с.Набережне Бабичівського старостинського округу та Валентина Сироватень з Глобиного. Вони безкоштовно передали до міської ради тисячі весняних квітів в букетах та горщиках.

12:50 08.03.2022

Дорогі наші матусі, бабусі, дружини, донечки, сестрички, онучки, подруги, колеги!

Дорогі наші матусі, бабусі, дружини, донечки, сестрички, онучки, подруги, колеги!

Сьогодні – ваше свято. Хотілося б, щоб цей день був для всіх вас по-весняному прекрасним, радісним, натхненним. Але наші бажання жорстоко розтоптало окупаційне військо. І замість вітань і подарунків чоловікам України довелося покидати сім’ї і домівки, брати до рук зброю, йти боронити рідну землю.

09:13 08.03.2022

Глобинська громада прощалася зі своїм Героєм

Глобинська громада прощалася зі своїм Героєм

7 березня 2022 року Глобинщина прощалася із загиблим у боях з російськими окупантами земляком Павлом Кошелєвим. Поховання воїна-героя відбулося в с.Обознівка. У селі, в якому пройшли його дитячі і юнацькі роки, де він закінчив середню школу та звідки пішов у широкий життєвий шлях. Цього дня на подвір’ї, де він раніше проживав, зібралися сотні людей: рідних, близьких, друзів, знайомих і незнайомих, односельців, аби віддати шану, попрощатися із загиблим Героєм і провести в останній шлях славного воїна.

16:13 07.03.2022

Оперативна інформація станом на 7 березня 2022 р

Оперативна інформація станом на 7 березня 2022 р

Розпочалася 12 доба героїчного протистояння українського народу російському вторгненню. Завдячуючи нашим захисникам, ніч для Глобинської громади минула спокійно, наразі ситуація стабільна і контрольована.

11:08 07.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень