A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩО РОБИТИ З КОМУНАЛЬНИМИ ПЛАТЕЖАМИ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

ЩО РОБИТИ З КОМУНАЛЬНИМИ ПЛАТЕЖАМИ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

Напад Росії на мирні українські міста та запровадження воєнного стану докорінно змінили усі сфери життя нашого суспільства. Але навіть в цих умовах ми не повинні забувати про сплату комунальних платежів.

15:23 04.03.2022

Оновлено перелік захисних споруд міста Глобине, які можуть використовуватись для укриття

Оновлено перелік захисних споруд міста Глобине, які можуть використовуватись для укриття

Все більше українських міст і сіл потерпають від ворожої агресії. Тому ми повинні бути готовими, у будь-який момент перейти у захисні споруди. При цьому не забуваємо взяти із собою засоби індивідуального захисту, документи, запас харчів та води. Важливо дотримуватися порядку, не піддаватися паніці.

09:52 04.03.2022

Інформація щодо іноземних телепрограм,  стосовно яких встановлено обмеження щодо розповсюдження на території України

Інформація щодо іноземних телепрограм, стосовно яких встановлено обмеження щодо розповсюдження на території України

Відповідно до низки рішень Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та ухвал Окружного адміністративного суду м. Києва, не допускається поширення програм згідно зі списком, що додається. Програмне наповнення даних каналів не відповідає  вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та чинному законодавству України.

14:01 03.03.2022

Оперативна інформація станом на 3 березня 2022 р.

Оперативна інформація станом на 3 березня 2022 р.

Восьмий день війни. Восьмий день героїчної оборони наших захисників від ворожої навали. Ніч на Глобинщині пройшла спокійно. Та за повідомленням очільника військово-цивільної адміністрації Дмирта Луніна, цієї ночі українська армія знищила колону російської техніки на півночі області. Втрати ворога уточнюються. Вживаються заходи щодо укріплення оборони регіону.

10:37 03.03.2022

Оперативна інформація станом на 2 березня 2022 р.

Оперативна інформація станом на 2 березня 2022 р.

Шановні жителі Глобинської громади! Станом на 2 березня ситуація в країні складна. Та основною цінністю для кожного з нас залишається свобода! Тому всі ми тримаємо оборону на всіх позиціях. Дякуємо кожному, хто проявляє активну громадянську позицію, патріотизм і надає допомогу, хто чим може.

10:56 02.03.2022

Що потрібно робити, щоб протистояти стресові?

Що потрібно робити, щоб протистояти стресові?

Довкола багато новин стосовно військової атаки з боку агресора, після яких легко може накрити паніка. А в такому стані важко контролювати власні думки та емоції.  Люди похилого віку більш вразливі, тому стан масової тривоги та страху негативно впливає не лише на їх емоційну сферу, а й фізичну. Тому слід приділити, в цей не простий час,  увагу своїм батькам, бабусям, дідусям, сусідам похилого віку.

17:24 01.03.2022

Як допомогти дітям у тривожній ситуації

Як допомогти дітям у тривожній ситуації

Зараз особливо важливо подбати про психологічне благополуччя найменших українців. Діти дуже чітко відчувають тривогу, паніку та страх  своїх батьків.

17:23 01.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень