A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Публікуємо найактуальнішу потребу необхідних медикаментів

Публікуємо найактуальнішу потребу необхідних медикаментів

Друзі! Публікуємо найактуальнішу потребу необхідних медикаментів, які можуть знадобитися для надання першої медичної допомоги та для забезпечення ними захисних споруд, які можуть використовуватися для укриття;  відповідальних за їх збір і комплектування; місця прийому; телефони відповідальних осіб.

11:47 26.02.2022

ГЛОБИНЩИНА ВТРАТИЛА ГЕРОЯ

ГЛОБИНЩИНА ВТРАТИЛА ГЕРОЯ

Страшна звістка надійшла в наш спільний дім. У боях з окупантами на Одещині загинув наш земляк, уродженець села Обознівка Павло Кошелєв. Наразі триває збір коштів на поховання Героя та матеріальної підтримки родини загиблого військовослужбовця. Кошти можна перерахувати на номер банківської картки мами Павла – 5168757410077210 Письменна Тетяна Петрівна.

17:31 25.02.2022

Перелік захисних споруд міста Глобине, які можуть використовуватись для укриття

Перелік захисних споруд міста Глобине, які можуть використовуватись для укриття

Вже другу добу триває повномасштабна атака Росії на нашу державу. Завдяки героїзму наших захисників і захисниць Україна вистояла першу, найскладнішу добу. Окупанти несуть суттєві втрати.

14:20 25.02.2022

Увага: виявляємо пильність!

Увага: виявляємо пильність!

Глобинською громадою ширяться чутки з приводу невідомого чоловіка, який розфарбовував електричні опори в синьо-жовті кольори. Відразу виникли сумніви, чи не створення це міток біля важливих об'єктів критичної інфраструктури для окупантів.

13:49 25.02.2022

Мобілізація: готовність №1

Мобілізація: готовність №1

Як відомо, Президент України Володимир Зеленський у ніч на 25 лютого підписав указ про загальну мобілізацію в Україні. В державі проводяться спеціальні заходи, зокрема, призов військовозобов'язаних до Збройних Сил України на військову службу.  До призову підлягають військовозобов’язані та резервісти – громадяни України, придатні до військової служби або перебувають в запасі (резервісти). Кожний військовозобов'язаний має відповідне військове звання. Мобілізації підлягають військовозобов'язані віком від 18 до 60 років, але першочергово призивають тих, хто має досвід у військовій справі. Загалом всі громадяни зобов'язані з'являтися за викликом військових комісаріатів для постановки на військовий облік і визначення призначення на воєнний час.

12:03 25.02.2022

Увага! Проти українців почалася фішингова атака!

Увага! Проти українців почалася фішингова атака!

На електронні адреси громадян надходять листи з прикріпленими файлами невизначеного характеру. Не виключено розсилки подібних повідомлень в месенджери. Ворожі сили мають на меті отримати доступ до електронних пристроїв українців для збору великого масиву інформації!    В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ВІДКРИВАЙТЕ ВМІСТ ТАКИХ ЛИСТІВ ТА ПОВІДОМЛЕНЬ!!!  Пам'ятайте про кібергігієну!   Бережіть свої життя та Україну!

08:38 25.02.2022

Оголошення

Оголошення

У зв’язку із введенням воєнного стану в Україні відзавтра з 25 лютого 2022 року на території Глобинської територіальної громади вводиться комендантська година з 22.00 до 6.00. У цей час буде заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень. Їх отримають працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність громади.

19:45 24.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень