A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Лікарів запрошують до участі у конкурсі

Лікарів запрошують до участі у конкурсі

Спеціалізоване інтернет-видання “Медправда” проводить конкурс на отримання гранта за написання інформаційно-аналітичної статті на тему “Постковідний синдром”. Мета проекту — всебічне інформування населення щодо наслідків захворювання, допомога у подоланні розладів здоров’я та психологічна підтримка усіх, хто стикнувся з COVID-19. До участі у конкурсі запрошуються лікарі з усієї України, що мають диплом про вищу медичну освіту державного зразка. Грошова винагорода (грант) за найкращу статтю складає 10000 грн. Ознайомитися з умовами конкурсу та зареєструватися для участі можна на сайті Медправда https://medpravda.ua/ua/pub_1473.  

13:32 16.02.2022

Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами

Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами

Кожен з нас може опинитися в ситуації, коли гостро стоїть питання щодо потреби у зверненні за підтримкою чи допомогою до батьків або друзів, але часом такої підтримки недостатньо. Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами.

13:23 16.02.2022

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації нежитлових будівель у  складі, загальною площею 426,2 кв. м

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації нежитлових будівель у складі, загальною площею 426,2 кв. м

Регіональне відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації нежитлових будівель у складі, загальною площею 426,2 кв. м в м. Глобине, Кременчуцького р-ну, Полтавської області.

13:17 16.02.2022

Соціальний супровід сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

Соціальний супровід сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

Працівниками відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» протягом січня-лютого активно здійснювались планові відвідування дев’яти сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та є отримувачами соціальних послуг. Відповідну роботу проведено на території сіл Шепелівка, Жуки, Новоселівка, Обознівка, Яроші, Петрівка.

13:08 16.02.2022

День єднання

День єднання

Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання, відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.

13:04 16.02.2022

У Глобинській громаді відзначили День Єднання церемонією підняття Державного Прапора

У Глобинській громаді відзначили День Єднання церемонією підняття Державного Прапора

На виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» в умовах гібридних загроз, морального тиску відтепер 16 лютого в Україні відзначаємо День Єднання. Глобинська громада долучилася до загальнонаціональної акції єднання і цього дня на центральній площі міста Глобине пройшла церемонія підняття Державного Прапора і прозвучав Державний Гімн.

11:30 16.02.2022

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

15 лютого секретар Глобинської міської ради Олександр Феденко провів робочу нараду за участю заступників міського голови Інни Авраменко, Олександра Кочерги, керуючої справами виконавчого комітету Наталії Четверікової, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету і виконавчих органів Глобинської міської ради, керівників комунальних підприємств і закладів, старост населених пунктів територіальної громади.

11:10 16.02.2022

Щодо видачі посвідчень реабілітованим особам

Щодо видачі посвідчень реабілітованим особам

Згідно з вимогами Закону України «Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років» та Положення щодо виплати компенсації, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. №535, змінився порядок видачі посвідчень реабілітованим особам.

09:09 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень