A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Дитина потребує діяльності весь час  і втомлюється не від діяльності,  а від її одноманітності та однобічності (К.Ушинський)

Дитина потребує діяльності весь час і втомлюється не від діяльності, а від її одноманітності та однобічності (К.Ушинський)

14 лютого відвідувачі КУ «Глобинський інклюзивний-ресурсний центр»  порадували своїх рідних приємним сюрпризом – листівками зробленими власноруч, своєрідним зізнанням у  любові. Діти із запропонованих варіантів обрали свій варіант виробу і з допомогою практичного психолога Анастасії Колеснікової створили свій подарунок.  При виконанні творчої роботи були задіяні такі корекційно-розвиткові елементи: розвиток дрібної моторики, уяви, зорово-моторної координації, уваги, логічного та образного мислення та сворення позитивної атмосфери.

08:55 16.02.2022

Досягнення залежить від наполегливості

Досягнення залежить від наполегливості

14 лютого відбулося урочисте закриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України, під час якого оголошено результати у форматі відеоряду з переліком призових місць конкурсантів https://www.youtube.com/watch?v=moipppJF8CU

08:53 16.02.2022

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2022 року біля пам’ятного знаку учасникам бойових дій в Афганістані відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 33-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану.  

16:45 15.02.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Відповідно до ст.42, 52 та 53 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, п.4.3 розділу 4 регламенту виконавчого комітету Глобинської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету №54 від 22.03.2019 року проводиться планове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради 17  лютого 2022  року о 10.00  год. в залі засідань Глобинської міської ради, за адресою м. Глобине вул. Центральна 285.       

13:58 15.02.2022

За програмою єПідтримка українці зможуть оплатити комунальні послуги

За програмою єПідтримка українці зможуть оплатити комунальні послуги

З 14 лютого, українці віком від 60 років матимуть змогу витратити кошти, нараховані за програмою єПідтримка, на оплату житлово-комунальних послуг. Наразі понад 3,5 млн громадян, старших за 60 років, вже мають “зелений” сертифікат вакцинації від Covid-19.

11:48 15.02.2022

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!  Шановні родини полеглих Героїв!

Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні родини полеглих Героїв!

Щорічно 15 лютого, у день вшанування учасників бойових дій на території інших держав, ми з глибокою шаною згадуємо усіх, хто не повернувся додому з «гарячих точок» планети, і з особливим болем  – воїнів Афганістану. Афганська війна принесла тисячі жертв, сльози і горе в мирні родини, і дотепер, через десятки років, нагадує про себе невимовним болем згорьованих матерів, що втратили своїх синів, моторошними спогадами, муками і стражданнями тих, хто пройшов через неї та залишився живим.

08:00 15.02.2022

«Довідник безбар’єрності» відтепер доступний українською жестовою мовою

«Довідник безбар’єрності» відтепер доступний українською жестовою мовою

У «Довіднику безбар’єрності» – посібнику з нової етики спілкування без ярликів, стереотипів чи образливих слів, з’явився переклад українською жестовою мовою. Відтепер проєкт, який розкриває знання про безбар’єрність та її філософію, і сам трансформувався у безбар’єрний.

17:04 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень