A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічні вітання від вихованців школи мистецтв

Новорічні вітання від вихованців школи мистецтв

Дарувати радість і новорічний настрій – головні завдання, які поставили перед собою юні вихованці Глобинської дитячої школи мистецтв у передноворічні дні. Тож, із щирими побажаннями вони відвідують трудові колективи установ і організацій міста, даруючи їхнім працівникам позитивні емоції. Не оминули юні таланти і колективу виконавчого комітету Глобинської міської ради. А тут їм, звісно, завжди раді.

14:55 29.12.2021

До уваги внутрішньо переміщених осіб

До уваги внутрішньо переміщених осіб

Повідомляю, що згідно заяви АТ “Державний ощадний банк України”, надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року) (https://cutt.ly/DYVT7S9) Картки Ощадбанку для внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО), що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», термін дії яких вже завершився або завершується до кінця березня наступного року, не будуть блокуватись до 1 квітня 2022 року.  

08:35 29.12.2021

ПОСПІШІТЬ НА ВАКЦИНАЦІЮ!

ПОСПІШІТЬ НА ВАКЦИНАЦІЮ!

17 грудня Міністерство охорони здоров’я України видало наказ про розширення переліку професій, представники яких підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19. Він набуде чинності через місяць.

17:14 28.12.2021

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут»  запрошує на навчання пільгові категорії громадян

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» запрошує на навчання пільгові категорії громадян

НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» є навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка», «Економіка» спеціалізація «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота» та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.), повної загальної середньої освіти (11 кл.), диплому кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра.

12:00 28.12.2021

Оголошення

Оголошення

Глобинська міська рада повідомляє, що з настанням осінньо-зимового періоду 2021-2022 року та з метою попередження випадків переохолодження людей у період низьких температур у приміщенні Глобинської місцевої пожежної охорони (м. Глобине, вулиця Виноградна, 43а) та в адмінприміщеннях старостатів Глобинської територіальної громади функціонують стаціонарні пункти обігріву для бездомних осіб та громадян, які опинилися в несприятливих погодних умовах. Всі бажаючі можуть зігрітися, випити гарячого чаю, підзарядити мобільний телефон.

11:58 28.12.2021

11 протоколів про адміністративне правопорушення – у Кременчуці тривають перевірки, пов’язані з попередженням поширення коронавірусної хвороби

11 протоколів про адміністративне правопорушення – у Кременчуці тривають перевірки, пов’язані з попередженням поширення коронавірусної хвороби

Спеціалісти Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області продовжують позапланові та комісійні перевірки пов’язані з попередженням поширення коронавірусної хвороби.

09:59 28.12.2021

Втілення еко-проєктів в Пирогівському старостаті

Втілення еко-проєктів в Пирогівському старостаті

Екологічні проблеми, екологічні ноу-хау, екологічні дослідження. Нині ці словосполучення викликають все більше уваги в суспільстві, а науковці наполягають на необхідності пропаганди екологічно свідомої поведінки та залучення  всіх до покращення екологічної ситуації. За даними аналітичних досліджень найбільше переймаються проблемами забруднення довкілля  молодь та  представники старшого покоління,  переважно більшість опитаних акцентують увагу  на  значному погіршенні якості повітря, води,  зміну кліматичних умов, збільшення  обсягів шкідливого промислового та побутового сміття.

08:27 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень