A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Нові позначення у посвідченні водія

Нові позначення у посвідченні водія

Рух у бік європейських стандартів неможливий без реальних дій. Дотримуючись цього девізу, сервісні центри МВС крок за кроком запроваджують нововведення, що адаптують підготовку водіїв та національне посвідчення водія до європейських зразків.

14:32 30.12.2021

РОЗМІРИ ДЕРЖАВНИХ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ У 2022 РОЦІ

РОЗМІРИ ДЕРЖАВНИХ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ У 2022 РОЦІ

2 грудня 2021 року Верховною Радою України прийнято Закон України №1928-ІX “Про Державний бюджет України на 2022 рік», яким визначено прожиткові мінімуми для основних соціальних і демографічних груп населення, а також рівні забезпечення прожиткових мінімумів для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та інших видів державних допомог на 2022 рік

14:16 30.12.2021

Про пільги на проїзд на міжміських та міжобласних автобусних маршрутах загального користування

Про пільги на проїзд на міжміських та міжобласних автобусних маршрутах загального користування

З метою посилення соціального захисту населення в області окремим категоріям громадян за рахунок коштів обласного бюджету надається додаткова компенсація вартості проїзду автомобільним транспортом на міжміських та міжобласних автобусних маршрутах загального користування (далі – додаткова компенсація).

14:14 30.12.2021

Відомі люди регіону розповіли, чому вони вакцинувалися від коронавірусної хвороби

Відомі люди регіону розповіли, чому вони вакцинувалися від коронавірусної хвороби

Коронавірус забрав багато: в кожного – щось своє. Хтось втратив час, хтось можливості, а хтось навіть близьких. Ми не могли подорожувати й бачитися з рідними. Вакцинація – єдиний шанс надолужити це й зберегти життя.

14:10 30.12.2021

Актуалізація  Пам'ятки

Актуалізація Пам'ятки

За даними Пам'ятної Книги Попечителя Київського Навчального округу за 1913 рік на 01 січня 1913 року в Полтавській губернії налічувалося 29 чотирьохкласних міських училищ, в тому числі у містах: 19 і 10 – в селах (фото частини  сторінки  додаю). Тоді в Кременчуцькому повіті (мав у складі  19 волостей) в  сільській місцевості діяв лише один такий навчальний заклад – в Пирогах, Створений Серцем, Дужим  Інтелектом і Неймовірною Подвижницькою Діяльністю наших ПраПрадідів, він став Світочем і Окрасою краю на довгі роки! В рік 111 річниці Пирогівського Вищого початкового училища (новий статус отримано 01 вересня 1913 року)  в гармонії з терасою-ґанком центрального входу закладу, завдяки спільним зусиллям, архітектурному плануванню, голосуванню за Пирогівський проєкт Бюджету Участі   Полтавської області в 2020 році,   вдалося  цьогоріч замінити частину аварійного  паркану на новий з абревіатурою  Пам'ятки.  Історія ненав'язливо підказує, що спільні намагання і зусилля дають результат.

10:54 30.12.2021

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

З метою забезпечення освітянської спільноти якісними навчальними матеріалами для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, реалізації змішаного навчання, поширення інноваційних освітніх технологій протягом листопада і грудня 2021 року, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації від 08.11. 2021 № 387 «Про проведення Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти» був проведений Обласний ярмарок кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.  

10:49 30.12.2021

Електронні сервіси Державної міграційної служби – сучасно, швидко та зручно

Електронні сервіси Державної міграційної служби – сучасно, швидко та зручно

Міграційна служба Полтавщини закликає активно користуватися он-лайн сервісами на сайті Державної міграційної служби України. Адже це зручно, швидко та добра можливість отримати необхідну інформацію без черг та спілкування з працівниками.

08:20 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень