A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вакцинація від COVID-19: інформаційні матеріали

УРЯД ЗМІНИВ ПРАВИЛА ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ ДЛЯ ПРОТИДІЇ «ДЕЛЬТА»-ШТАМУ КОРОНАВІРУСУ

Нові зміни до «карантинної» постанови №1236 від 9 грудня 2020 року мають сприяти виявленню та протидії розповсюдженню коронавірусу, зокрема його «Дельта»-штаму. Про це заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко на засіданні Кабінету міністрів 26 липня.

10:42 29.07.2021

ІНФЕКЦІОНІСТ РОЗПОВІЛА, ЯК УБЕРЕГТИСЯ ВІД НОВОГО ШТАМУ «ДЕЛЬТА»

Індійський штам COVID-19 більш агресивний, ніж британський — ризик госпіталізації в разі зараження «Дельта» вищий в 2,26 раза, а реанімації — в 1,45 раза. Лікар-інфекціоніст, доктор медичних наук Ольга Голубовська надала низку рекомендацій щодо протидії індійському штаму коронавірусу:

10:42 29.07.2021

ПОСПІШИ НА ВАКЦИНАЦІЮ!

ВАКЦИНАЦІЯ – це найнадійніший, найдієвіший і при цьому найбезпечніший спосіб захисту людства від багатьох інфекційних хвороб. ЛИШЕ ВАКЦИНАЦІЯ дозволить українцям захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичного життя. Пам’ятайте, ВАКЦИНАЦІЯ убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19.

10:41 29.07.2021

Як отримати ковідний сертифікат: нові електронні сервіси для українських пацієнтів

Електронні сервіси поліпшують доступ пацієнта до медичних послуг, пришвидшують обмін інформацією між державними установами та вилучають з обігу зайві паперові документи. Завдяки електронним даним процеси у медицині стали відкритішими та прозорішими. Також цифрова трансформація поліпшує доступ до медичної допомоги для пацієнтів. Йдеться про електронну медичну картку пацієнта, яка наповнюється електронними медичними записами, зокрема і про вакцинацію, електронними направленнями та рецептами, а також про такі сервіси як ковідні сертифікати, електронні медичні висновки про народження дитини та про тимчасову непрацездатність.

11:45 27.07.2021

Не забувайте про дотримання соціальної дистанції та маскового режиму

На календарі літо. Плануючи свої справи, пам’ятайте про свою безпеку. По можливості дотримуйтеся соціальної дистанції та не забувайте надівати у громадських місцях маски. Не втрачайте пильності та будьте здорові! Бережіть себе та рідних. 

15:35 26.07.2021

ПОСПІШИ НА ВАКЦИНАЦІЮ!

До уваги керівників підприємств, установ, організацій та фізичних-осіб підприємців, які використовують працю найманих працівників! Організовані колективи, що мають у своєму штаті понад 50 людей, охочих вакцинуватися, можуть записати їх у чергу на щеплення проти COVID-19. Для проведення щеплення керівництву колективу потрібно заздалегідь скласти поіменні списки охочих вакцинуватися працівників. Залишити заявку на виїзд мобільної бригади по вакцинації до колективу можна за номером 050 211 51 74.

15:33 26.07.2021

Вакцинація працівників сфери освіти - один з пріоритетних напрямків боротьби з пандемією

В умовах пандемії важливо захистити себе і не загинути від COVID-19, від якого не існує ліків. Тож освітянам бажано щепитися якомога швидше, тим більше що педагоги віднесені до пріоритетних груп з вакцинації в нашій державі. Окрім того, ваша думка є авторитетною для людей у вашому оточенні, а ваш приклад позитивно впливає на рішення вакцинуватися. Найімовірніше, друзі, знайомі та батьки вихованців, учнів або студентів рівнятимуться на вас і теж захочуть захиститися від COVID-19.

13:44 21.07.2021

ПОСПІШИ НА ВАКЦИНАЦІЮ!

Пандемія COVID-19 наразі є топ-темою у світі й навряд чи найближчим часом зникне з новинних стрічок. У Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ) вважають, що другий рік пандемії COVID-19 може бути більш жорстким, ніж перший, враховуючи, як поширюється новий штам коронавірусу Delta.

10:51 20.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень