A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вакцинація від COVID-19: інформаційні матеріали

Провести 2021/2022 навчальний рік безпечно допоможе вакцинація від COVID-19 та дотримання профілактичних заходів. Адже школа може стати епіцентром поширення коронавірусу

Наприклад, у США невакцинований вчитель заразив коронавірусом половину учнів та учениць у класі, а загалом захворіли 26 осіб. Про цей випадок у початковій школі округа Марін у Каліфорнії йдеться у звіті Центрів з контролю та профілактики захворювань у США (C.D.C.). Вчитель вперше відчув симптоми 19 травня, проте ще 2 дні викладав у класі, де навчається 24 дитини. Педагог не використовував маску, незважаючи на відповідну вимогу.

10:10 07.09.2021

AstraZeneca — лідер серед протиковідних вакцин, щеплення якими дає змогу подорожувати до різних країн без ПЛР-тестів, аналізів на антиген чи самоізоляції

За даними онлайн-видання про візові вимоги різних країн VisaGuide.World, AstraZeneca європейського та корейського виробництва визнана в більш як 140 країнах світу. AstraZeneca/Covishield індійського виробництва — у 60 країнах.

15:48 02.09.2021

Коронавірус і школа: чи загрожують невакциновані вчителі навчальному року

З 1 вересня навчальні заклади в Україні почали працювати у звичному режимі. При цьому повний курс вакцинації від коронавірусу пройшли менше 40 відсотків працівників сфери освіти. Як це вплине на перебіг навчання?

14:53 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень