A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні - День  Державного Герба України

Сьогодні - День Державного Герба України

Починаючи з 19 лютого 1992 року, в Україні відзначається День  Державного Герба України.  Для українців в усьому світі Тризуб символізує нерозривний зв’язок із Вітчизною. У різні періоди історії наш Тризуб ставав символом боротьби за незалежність. Згадаємо ще кілька цікавих фактів про нього:

08:55 19.02.2024

Пам'ятаємо. Шануємо. Гордимося

Пам'ятаємо. Шануємо. Гордимося

Минає 35 років, як останній БТР пересік афгансько-узбецький кордон поблизу Термеза. Майже 10-літня війна, яку відтоді так і називають – «афганською» - скінчилася та зайняла своє місце на скрижалях історії.

14:40 15.02.2024

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Вважається, що найкривавішим століттям в історії людства було XX: у війнах і військових конфліктах загинули сотні мільйонів людей. У багатьох з них, зокрема і тих, що спалахували за тисячі кілометрів від України, брали участь наші співвітчизники, проливаючи кров за примарні ідеї російсько-радянської імперії. Скільки їх там загинуло і сьогодні достеменно невідомо.

08:49 15.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до частини другої статті 42, частини шостої статті 46, пункту 2 частини третьої статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2.4.3 Регламенту Глобинської міської ради скликаю шістдесят другу позачергову сесію Глобинської міської ради.

16:29 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень