A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Правила безпеки під час перебування біля водойм взимку!

Правила безпеки під час перебування біля водойм взимку!

Шановні громадяни ! Кременчуцьке районне управління ГУ ДСНС  України у Полтавській області, наголошує! 🔹Дотримуйтеся правил безпеки під час перебування біля водойм взимку! 🔹Памятайте! Виходити на лід небезпечно, якщо його товщина менша 7-10 см., а температура повітря більше 0 С.  🔹В жодному разі не залишайте без нагляду дітей та не дозволяйте їм виходити самим на лід! Рибалкам слід пам’ятати! 🔹Не можна:  збиратися великими групами та пробивати поряд багато лунок (відстань між лунками повинна бути не менше 5 м.), пробивати лунки на переправах, ловити рибу поблизу вимоїн та занадто далеко від берега.  🔹Потрібно завжди мати при собі міцну мотузку 12-15м. та тримати поруч із лункою дошку або велику гілку.  Нехай дотримання елементарних правил безпеки збереже ваше здоров’я та життя!

11:30 12.12.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Для забезпечення безпеки руху поїздів та автотранспорту на ділянці Ромодан-Кременчук, а також в зв’язку з виконанням колійних робіт по капітальному ремонту колії та залізничного переїзду на станції Глобине рух автотранспорту по охороняємому залізничному переїзду 249 км ПК7 (м.Глобине вул. Промислова) буде закритий з 07.00 год 12 грудня по 19.00 16 грудня. Об’їзд буде здійснюватися по неохороняємому залізничному переїзду, який знаходяться на 248 км ПК 4 (м.Глобине вул.Заводська) та охороняємому залізничному переїзді 251 км ПК 2 (м.Глобине вул. Центральна).

08:28 12.12.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до частини другої статті 42, частини шостої статті 46, пункту 2 частини третьої статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2.4.2 Регламенту Глобинської міської ради скликаю шістдесяту сесію Глобинської міської ради.

16:54 11.12.2023

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! 

15:18 11.12.2023

ГРОШІ ЗА ЛАЙКИ НЕ ВІРТЕ НІКОМУ ЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!

ГРОШІ ЗА ЛАЙКИ НЕ ВІРТЕ НІКОМУ ЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!

Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за"лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку! Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ! Як діяти: не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків  не повідомляй конфіденційної інформації (дані картки, логін та паролі до онлайн банкінгу тощо)  не переходь на сумнівні сайти, не купуй там жодного товару  якщо ж особисту (персональну) інформацію розголошено - заблокуйте картку  якщо підозрюєте шахрайство – негайно повідомляйте кіберполіцію  

16:07 08.12.2023

Про попередження виникнення  водно – нітратної метгемоглобінемії.

Про попередження виникнення водно – нітратної метгемоглобінемії.

До Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області надходить інформація від Державної установи «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» про неналежну якість питної води по вмісту нітратів в колодязях, якими користуються вагітні жінки та діти до 3х років життя, на території  Кременчуцького району.

12:47 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень