A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

«Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам»

«Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам»

Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань стосовно внутрішньо переміщених осіб» від 21.11.2023 № 1226 внесено зміни, зокрема, до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам» від 20.03.2022 № 332.

12:47 12.12.2023

Правила безпеки під час перебування біля водойм взимку!

Правила безпеки під час перебування біля водойм взимку!

Шановні громадяни ! Кременчуцьке районне управління ГУ ДСНС  України у Полтавській області, наголошує! 🔹Дотримуйтеся правил безпеки під час перебування біля водойм взимку! 🔹Памятайте! Виходити на лід небезпечно, якщо його товщина менша 7-10 см., а температура повітря більше 0 С.  🔹В жодному разі не залишайте без нагляду дітей та не дозволяйте їм виходити самим на лід! Рибалкам слід пам’ятати! 🔹Не можна:  збиратися великими групами та пробивати поряд багато лунок (відстань між лунками повинна бути не менше 5 м.), пробивати лунки на переправах, ловити рибу поблизу вимоїн та занадто далеко від берега.  🔹Потрібно завжди мати при собі міцну мотузку 12-15м. та тримати поруч із лункою дошку або велику гілку.  Нехай дотримання елементарних правил безпеки збереже ваше здоров’я та життя!

11:30 12.12.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Для забезпечення безпеки руху поїздів та автотранспорту на ділянці Ромодан-Кременчук, а також в зв’язку з виконанням колійних робіт по капітальному ремонту колії та залізничного переїзду на станції Глобине рух автотранспорту по охороняємому залізничному переїзду 249 км ПК7 (м.Глобине вул. Промислова) буде закритий з 07.00 год 12 грудня по 19.00 16 грудня. Об’їзд буде здійснюватися по неохороняємому залізничному переїзду, який знаходяться на 248 км ПК 4 (м.Глобине вул.Заводська) та охороняємому залізничному переїзді 251 км ПК 2 (м.Глобине вул. Центральна).

08:28 12.12.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до частини другої статті 42, частини шостої статті 46, пункту 2 частини третьої статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2.4.2 Регламенту Глобинської міської ради скликаю шістдесяту сесію Глобинської міської ради.

16:54 11.12.2023

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! 

15:18 11.12.2023

ГРОШІ ЗА ЛАЙКИ НЕ ВІРТЕ НІКОМУ ЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!

ГРОШІ ЗА ЛАЙКИ НЕ ВІРТЕ НІКОМУ ЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!

Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за"лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку! Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ! Як діяти: не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків  не повідомляй конфіденційної інформації (дані картки, логін та паролі до онлайн банкінгу тощо)  не переходь на сумнівні сайти, не купуй там жодного товару  якщо ж особисту (персональну) інформацію розголошено - заблокуйте картку  якщо підозрюєте шахрайство – негайно повідомляйте кіберполіцію  

16:07 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень