A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Італія стала сьомою країною, де наші співгромадяни мають можливість отримувати одну з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС за кордоном. 

Італія стала сьомою країною, де наші співгромадяни мають можливість отримувати одну з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС за кордоном. 

Італія стала сьомою країною, де наші співгромадяни мають можливість отримувати одну з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС за кордоном. 

13:06 28.11.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

29 листопада 2023 року о 10 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285. відбудеться засідання депутатської комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку

16:33 27.11.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

29 листопада 2023 року о 13.00  годині в залі засідань міської ради за адресою м. Глобине вул. Центральна, 285 відбудеться засідання депутатської комісії міської ради з питань житлово- комунального господарства, управління комунальною власністю та будівництва.

13:32 27.11.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

29 листопада 2023 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285. відбудеться засідання депутатської комісії міської ради  з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення  

11:37 27.11.2023

Який вид служби обрати: за контрактом чи мобілізацією? Роз'яснення ТЦК та СП

Який вид служби обрати: за контрактом чи мобілізацією? Роз'яснення ТЦК та СП

В Україні триває війна - росія окупувала значну частину нашої території. В країні триває загальна мобілізація - військовозобов’язаних чоловіків призивають виконати їх обов’язок перед країною, благами якої вони користувалися все своє життя. Для більшості свідомих громадян вже стає очевидним, що кожен громадянин України повинен готуватися до захисту Батьківщини зі зброєю в руках. Виникає питання - яким чином? В умовах сьогодення існує два варіанти проходження військової служби: за мобілізацією та за контрактом. МОБІЛІЗАЦІЯ: Військова служба за мобілізацією є основним способом комплектування Збройних Сил України в період дії воєнного стану. Відповідно, мобілізовані воїни складають значну частку в структурі Збройних Сил України. Конкретних строків перебування у війську за мобілізацією не визначено – до закінчення воєнного стану, або оголошення демобілізації. Мобілізовані користуються всіма правами та пільгами, мають такі самі можливості, як і військовослужбовці контрактної форми: забезпечення за всіма видами, підвищення у званні, кар'єрне зростання тощо. Перевагою мобілізованих військовослужбовців можна вважати більшу кількість підстав для звільнення з військової служби за сімейними обставинами. Зокрема - при народженні третьої дитини. КОНТРАКТ: Контрактник – це воїн-професіонал. Перш за все, контракт передбачає добровільне бажання приєднатися до Збройних Сил, на відміну від мобілізації, яка є обов’язковою. Сьогодні, в умовах воєнного стану, контракт можуть укласти чоловіки і жінки віком 18-45 років на строк від трьох років. Військова служба за контрактом лишається єдиним способом захищати Батьківщину для патріотів призовного віку. Також жінки, які не перебувають на військовому обліку, можуть потрапити до ЗСУ лише на контрактній основі. Основною перевагою контракту є можливість обрати підрозділ для проходження служби, а також спеціальність. Для цього варто звернутися до обраної військової частини та поспілкуватися зі своїм майбутнім командиром. Мобілізовані ж громадяни, по завершенню навчання у навчальному центрі, направляються до військової частини, яка потребує доукомплектування. Обирай вже сьогодні, як ти бажаєш захищати Батьківщину від російської навали - призивайся за мобілізацією чи підписуй контракт зі Збройними Силами України. Твоє життя - твій вибір!   Служба зв’язків з громадськістю Полтавського обласного ТЦК та СП

19:48 24.11.2023

Молодь запрошують на міжнародний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього»!

Молодь запрошують на міжнародний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього»!

У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями із метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

11:56 24.11.2023

Оголошено Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи»

Оголошено Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи»

 Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» оголосив Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи» в межах Бандерівських читань. Метою Конкурсу є залучення молодих інтелектуалів до осмислення викликів і перспектив в геополітичній площині в умовах розпаду російської імперії як завершальної точки російсько-української війни. До участі запрошуються молоді дослідники – молоді військовослужбовці, студенти вищих навчальних закладів, магістранти, аспіранти, молоді вчителі та науковці віком до 32 років. Термін подання робіт – до 10 грудня 2023 року в електронній формі. Оголошення результатів та нагородження відбудеться під час проведення Бандерівських читань у лютому 2024 року. Положення конкурсу «Світ без росії: нові виклики та перспективи»

11:50 24.11.2023

За 10 місяців 2023 року платники Полтавщини зареєстрували  понад 20 тисяч РРО/ПРРО

За 10 місяців 2023 року платники Полтавщини зареєстрували понад 20 тисяч РРО/ПРРО

Фахівці управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Полтавській області на постійній основі проводять інформаційно – роз’яснювальну роботу із платниками податків щодо порядку та особливостей реєстрації РРО/ПРРО.

11:01 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень