A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

Від 29 серпня 2023 року набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 року № 893, згідно з якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

09:34 02.10.2023

З Днем захисників і захисниць України.

З Днем захисників і захисниць України.

1 жовтня для українців величне свято – День захисників і захисниць України. Для українців ця дата — можливість вшанувати воїнів будь-якої статі, що захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини, яким сьогодні завдячуємо можливістю жити на своїй рідній  землі.

07:00 01.10.2023

Опитування громадян, які керують транспортними засобами

Опитування громадян, які керують транспортними засобами

Беручи до уваги високі показники дорожньо-транспортної смертності й травматизму в Україні, євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави та безпекову ситуацію в державі загалом, дослідження стану дорожньо- транспортної безпеки є гостро актуальним. Для повного і всебічного дослідження окресленого питання постає необхідність ознайомитися із думкою громадян щодо стану дотримання правил дорожнього руху в Україні, у тому числі громадян, які керують транспортними засобами.

11:06 30.09.2023

Заходи до  Дня захисників і захисниць України

Заходи до Дня захисників і захисниць України

29 вересня, напередодні Дня захисників і захисниць України, у Глобиному біля пам’ятника Захисникам України відбувся мітинг. Зі словами вітань та глибокої вдячності всім, хто боронив та боронить сьогодні Україну, звернулися міський голова Станіслав Джусь, начальник відділу з мобілізаційної роботи, заступник начальника другого відділу Кременчуцького районного ТЦК та СП майор Сергій Сіренко, голова громадської організації сімей загиблих учасників бойових дій Полтавщини Наталія Чепіга. Хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя пам’ятника вшанували пам’ять усіх українців, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, яким сьогодні завдячуємо можливістю жити на своїй рідній землі.

16:32 29.09.2023

Заробили понад 2 млн гривень на «працевлаштуванні» людей за кордоном: кіберполіція викрила організовану групу шахраїв

Заробили понад 2 млн гривень на «працевлаштуванні» людей за кордоном: кіберполіція викрила організовану групу шахраїв

Зловмисники пропонували громадянам внести передоплату за надання послуг із працевлаштування за кордоном. У такий спосіб вони ошукали понад 180 осіб. Фігурантам повідомлено про підозру.

14:24 28.09.2023

ОГОЛОШЕННЯ !

ОГОЛОШЕННЯ !

27 вересня 2023 року о 14.00 годині в кабінеті земельного відділу міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285. відбудеться засідання депутатської комісії міської ради з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища

16:24 26.09.2023

Зі святом визволення Глобинщини та Днем міста Глобине.

Зі святом визволення Глобинщини та Днем міста Глобине.

Прийміть найщиріші вітання з Днем визволення Глобинщини від фашистських загарбників! У ці дні ми вшановуємо відвагу і жертовність наших співвітчизників, які відстояли свободу, честь та незалежність Батьківщини, зуміли здолати потужний натиск ворога та звільнити глобинський край у вересні 1943 року. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти цю пам’ять… Пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, у таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги. На жаль, в Україні війна. Вона горем і болем увійшла в кожну українську домівку, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення.

11:21 26.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень