A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади! Відповідно до рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради з 18 вересня 2023 року відновлено в повному обсязі рух за автобусним маршрутом №2 (Остапа Вишні – Аграрна). Із розкладом руху можна ознайомитись за посиланням https://globynska-gromada.gov.ua/grafiki-ruhu-avtobusiv-na-miskih-marshrutah-08-44-45-29-09-2021/ , або на сайті Глобинської громади у розділі "Графіки руху автобусів на міських, приміських та міжміських маршрутах /Графіки руху автобусів на міських маршрутах"

15:07 14.09.2023

«Кордубанове»  - переможець відкритого чемпіонату Глобинської  територіальної громади з футболу 8х8

«Кордубанове» - переможець відкритого чемпіонату Глобинської територіальної громади з футболу 8х8

Завершився  чемпіонат Глобинської громади з футболу у форматі 8Х8 під егідою ГО «Асоціація футболу Глобинської міської територіальної громади». Переможець та призери змагань були визначені лише в останньому турі змагань за підсумками різниці забитих та пропущених м’ячів.

13:32 14.09.2023

Смілива гривня 2023: відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога!

Смілива гривня 2023: відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога!

Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції «Смілива гривня». Упродовж наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 

13:18 14.09.2023

Зустріч податківців Полтавщини  з представниками ГО «Кременчуцький клуб бухгалтерів і аудиторів Баланс+»

Зустріч податківців Полтавщини  з представниками ГО «Кременчуцький клуб бухгалтерів і аудиторів Баланс+»

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області продовжують спілкування з представниками бізнесу та інститутів громадянського суспільства у форматі відкритого діалогу під час проведення спільних воркшопів. 

08:28 14.09.2023

"МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В НАШИХ РУКАХ"

"МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В НАШИХ РУКАХ"

Стартував новий конкурс для українських студентів!Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! Деталі конкурсу на сторінці: https://www.prointernet.in.ua/scholarship Наша мета: спонукати молодь до патріотизму та нагадати що саме від них залежить майбутнє країни. Конкурсну роботу важливо надіслати до 27.11.2023 року Бажаємо успіхів кожному студенту. Слава Україні!  

14:41 13.09.2023

Змагайтеся за призи у «Вікі любить пам’ятки» – подавайте фото/відео для Вікіпедії!

Змагайтеся за призи у «Вікі любить пам’ятки» – подавайте фото/відео для Вікіпедії!

З 1 по 31 жовтня в Україні відбудеться «Вікі любить пам’ятки» 2023 – найбільший фотоконкурс об’єктів української культурної спадщини. Цьогоріч він пройде вже дванадцятий раз. Метою кампанії є зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.

10:39 13.09.2023

Підприємці Полтавщини зареєстрували майже 10 тисяч ПРРО

Підприємці Полтавщини зареєстрували майже 10 тисяч ПРРО

За повідомленням  Головного управління ДПС у Полтавській області, станом на 01 вересня 2023 року зареєстровано 9 570 програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО), з них юридичними особами – 271, фізичними особами-підприємцями – 9 299, а також 8 531 класичний реєстратор розрахункових операцій (РРО), з них юридичними особами – 2 743, фізичними особами-підприємцями –        5 788.

08:25 13.09.2023

«Що таке лістеріоз і з чим його їдять»

«Що таке лістеріоз і з чим його їдять»

Лістеріоз – це інфекційне захворювання, спричинене мікроорганізмами лістерія моноцитогенес. Ці бактерії широко розповсюджені у природі, їх знаходять у ґрунті, піску, воді. Резервуар лістерій – досить великий: це можуть бути дикі гризуни, сільськогосподарські тварини (особливо вівці і свині), домашні і дикі тварини (бродячі коти і собаки), а також дикі птахи, в тому числі голуби. Продукти харчування – молоко, м'ясо, риба, овочі, фрукти для збудника – просто відмінне живильне середовище для росту мікроорганізмів. Зараження людини може відбуватися при контакті з інфікованими тваринами та птахами, доглядом за ними, при вживанні м’ясної чи рибної продукції без термічної обробки (сире молоко, сирокопчені ковбаси, сир, особливо придбаний на стихійних ринках), через овочі і фрукти. Причому кількість лістерій у забруднених продуктах харчування може бути набагато більша, ніж у зовнішньому середовищі. Від людини до людини лістерії можуть передаватися фекально-оральним шляхом, тому дуже важливо дотримуватись правил гігієни і ретельно мити руки. Хвороба характеризується ураженням центральної нервової системи, септичними проявами, абортами, маститами або перебігає у формі безсимптомного носійства.

16:13 12.09.2023

Роз’яснення щодо тренування та застосування графіків обмеження споживання електроенергії  Тренування із застосування графіків погодинного відключення електроенергії

Роз’яснення щодо тренування та застосування графіків обмеження споживання електроенергії Тренування із застосування графіків погодинного відключення електроенергії

14 вересня АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» проведе тренування із застосування графіків погодинного відключення електроенергії з умовно-реальними діями персоналу. Наголошуємо, цей захід матиме суто тренувальний характер, електроенергія відключатися не буде! Тренування буде проводиться для того, щоб споживачі мали алгоритм дій у разі застосування графіків: починаючи від 1-го кроку, коли фахівці обленерго отримують ліміти споживання від НЕК «Укренерго», визначають графік і публікують оголошення з графіком на наступну добу. Переглянути графік погодинних відключень можна на офіційному сайті Товариства за посиланням https://www.poe.pl.ua/disconnection/hrafik-pohodynnoho-vidkliuchennia-elektroenerhii/   

16:05 12.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень