Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома жителів Глобинської громади!

До відома жителів Глобинської громади!

Рішення 33 (позачергової) сесії Глобинської міської ради 1 скликання від 20.03.2018 р. №244 «Про розроблення детального плану території в селі Пироги Глобинського району Полтавської області»

09:22 30.03.2018

В місті буде відновлено автобусний маршрут,  а жителі села отримають пряме сполучення з центром громади

В місті буде відновлено автобусний маршрут, а жителі села отримають пряме сполучення з центром громади

Саме ці питання сьогодні розглядались на засіданні конкурсного комітету по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Глобинської громади в приміщенні зали засідань міськвиконкому. Голова конкурсного комітету Олександр Артюшенко, звертаючись до учасників засідання,  зауважив, що підставами розгляду цих питань стали колективні звернення жителів північно-східної частини міста Глобине, які прохали відновити колишній маршрут  автобусного сполучення   №1  (вул. Державності – вул. Володимирівська). Цей маршрут раніше обслуговував  приватний перевізник, який в минулому році відмовився здійснювати перевезення пасажирів за маршрутом №1 вважаючи їх комерційно не привабливими та збитковими.

16:51 29.03.2018

Розпорядження

Розпорядження

Керуючись п.8 ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 34 сесію Глобинської міської ради І скликання 11 квітня 2018 року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради. 

15:23 29.03.2018

Трудові книги: облік та правила їх заповнення

Трудові книги: облік та правила їх заповнення

Проведені перевірки суб’єктів господарювання з питань дотримання трудового законодавства  свідчать поро те, що окремі керівники та особи відповідальні за кадрову роботу не завжди приділяють належну увагу   обліку та порядку ведення записів в трудових книжках найманих працівників.

08:55 29.03.2018

Розпочалися заходи з благоустрою та озеленення в Глобинській громаді

Розпочалися заходи з благоустрою та озеленення в Глобинській громаді

В Глобинській громаді розпочалися традиційні щорічні заходи з благоустрою та озеленення населених пунктів Глобинської громади. Найпершими до двохмісячника з благоустрою та озеленення долучилися працівники КП «Глобинське».

15:33 28.03.2018

Медична реформа розпочалася!

Медична реформа розпочалася!

Медична реформа розпочинається уже в цьому році з первинної медичної допомоги, тобто сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів.

13:31 28.03.2018

Порядок розрахунку при звільненні працівника

Порядок розрахунку при звільненні працівника

Статтею 116 КЗпП України визначено, що при звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації, проводиться в день звільнення. Якщо працівник в день звільнення не працював, то зазначені суми мають бути виплачені не пізніше наступного дня після пред’явлення звільненим працівником вимоги про розрахунок. Про нараховані суми, належні працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган повинен письмово повідомити працівника перед виплатою зазначених сум.

17:03 27.03.2018

Робочі будні відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради

Робочі будні відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради

Відповідно до річного плану закупівель на 2018р. 05 лютого 2018 року відділом комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради проведено відкриті торги по реконструкції будівлі лікарні-амбулаторії в амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Миру № 56/а в с. Опришки, Глобинського району.

16:49 27.03.2018

Майстер-клас з писанкарства

Майстер-клас з писанкарства

Великдень для кожного українця - свято шановане та величне. Зустрічаємо  його з відкритою душею, чистим серцем і глибокою надією на перемогу добра.

11:01 27.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень