A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

МКІП запускає флешмоб з популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини України

З нагоди відзначення 15-ї річниці ратифікації Україною Конвенції про охорону нематеріальної культурної спадщини, яка була прийнята державами-членами ЮНЕСКО у 2003 році, Міністерство культури та інформаційної політики запустило флешмоб. 

13:39 06.03.2023

Чи будуть компенсації за знищене житло через війну та коли?

Вперше серйозна дискусія щодо того, як і кому допомагати знайти собі нову домівку потрапила в стіни парламенту в квітні 2022 року, коли депутати зареєстрували законопроєкт. Питання виявилося доволі складним, що його прийняли у другому читанні лише через 10 місяців. А далі на нього ще чекає підпис Президента, щоб набрати законної сили.

09:26 06.03.2023

Міграційна служба Полтавщини: що таке довідка з Єдиного державного демографічного реєстру і як її отримати

Згідно законодавства кожна особа, персональні дані якої внесені до Єдиного державного демографічного реєстру (ЄДДР), має право на безоплатне отримання довідки про внесення інформації до Реєстру та видані документи.

09:05 06.03.2023

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ ЩОДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Через воєнні дії в країні наша економіка зазнала суттєвих змін. З метою зменшення фінансового навантаження на бізнес до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» були внесені зміни.

11:57 03.03.2023

Гвардійці бригади «Червона Калина» проходять інтенсивну підготовку по штурму та зачистці будівель  

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. Підрозділ «Червона калина» – один із таких. Детальна інформація про кампанію є на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, там можна подати й онлайн-заявку. Запис в одну з бригад відбувається й у центрах надання адмінпослуг, зокрема на Полтавщині – в шести ЦНАПах:   Полтава, вул. Соборності, 36; Кременчук, вул. Покровська, 14; Миргород, вул. Гоголя, 171/1; Лубни, просп. Володимирський, 23; Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2. Час повертати своє! Слава Україні та її героям!

11:26 03.03.2023

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

09:04 03.03.2023

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!  

29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у  відновлення України,   створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

08:31 03.03.2023

Повертаємо законні рубежі України

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. Підрозділ оперативного призначення Нацгвардії «Рубіж» – один із таких. Детальна інформація про кампанію є на сайті (https://storm.mvs.gov.ua/), там можна подати й онлайн-заявку. Запис в одну з бригад відбувається й у центрах надання адмінпослуг, зокрема на Полтавщині – в шести ЦНАПах: Полтава, вул. Соборності, 36; Кременчук, вул. Покровська, 14; Миргород, вул. Гоголя, 171/1; Лубни, просп. Володимирський, 23; Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2. Час повертати своє! Слава Україні та її героям!

14:29 02.03.2023

Як обміняти посвідчення водія за кордоном

Однією з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС залишається обмін посвідчення водія. А з огляду на кількість українців, яким довелося залишити батьківщину, дуже важливою є можливість скористатися цією послугою за кордоном.

14:23 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень