A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Грантовий конкурс від SEO.UA

Грантовий конкурс від SEO.UA

Компанія "SEO.UA - один з лідерів з просування сайтів в пошукових системах оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! Наша мета: допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту відповідальність. Вже завтра майбутнє опиниться в руках молодих людей, тому ми прагнемо допомогти їм у визначенні вектору свого розвитку, щоб наша країна мала світле майбутнє. Якщо ти громадянин України, навчаєшся у українському навчальному закладі, тоді мерщій обирай тему та пиши свою конкурсну роботу. Важливо встигнути надіслати роботу до 22.06.2023 року на електронну адресу: scholarship@seo.ua. З прикладами статей, оформленням та стилістикою можна ознайомитись в блозі компанії: https://seo.ua/uk/blog  Теми для статей, та всі деталі проведення конкурсу зазначенні на сторінці гранту: https://seo.ua/uk/scholarship  Бажаємо успіхів у житті та наснаги у навчанні! Слава Україні!  

12:39 21.03.2023

УВАГА ГОЛОСУВАННЯ! ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ

УВАГА ГОЛОСУВАННЯ! ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ

НАГАДУЄМО! У Глобинській громаді триває електронне голосування щодо перейменування вулиць та провулків. Долучайтесь до електронного голосування, яке триватиме по 09 квітня!

10:41 20.03.2023

Графік відключень електроенергії у зв"язку з проведенням ремонтних робіт на 24.03.2023 року

Графік відключень електроенергії у зв"язку з проведенням ремонтних робіт на 24.03.2023 року

У зв'язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

08:32 20.03.2023

Полтавщина – серед лідерів за формуванням бригад «Гвардії наступу»

Полтавщина – серед лідерів за формуванням бригад «Гвардії наступу»

Полтавщина – в першій п’ятірці регіонів за формуванням штурмових бригад у межах національної кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Про це під час онлайн-брифінгу з редакторами ЗМІ Полтавщини повідомив начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. За його словами, в області формують 8 бригад. Серед добровольців, які готові захищати Україну, є і жінки. Нагадаємо, у Полтавській області прийом документів від кандидатів до штурмових бригад здійснюється: У центрах надання адміністративних послуг за адресами: м. Полтава, вул. Соборності, 36; м. Кременчук, вул. Покровська, 14; м. Миргород, вул. Гоголя, 171/1 м. Лубни, просп. Володимирський, 23. м. Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; м. Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2. Долучитися до лав обраної бригади можна також самостійно, подавши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися на гарячу лінію 0-800-10-00- 20. Час повертати своє! Слава Україні!

13:34 17.03.2023

Міграційна служба Полтавщини: паспорти з різною транслітерацією залишаються чинними до закінчення строку їх дії

Міграційна служба Полтавщини: паспорти з різною транслітерацією залишаються чинними до закінчення строку їх дії

Написання прізвища та імені особи як в ID-картці, так і в закордонному паспорті громадянина України, здійснюється українською мовою з транслітерацією латинськими літерами, які є невід’ємною їх складовою.

13:01 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень